ilkgozagrim23 fikretbaciniz hadi insallah ya 😍 ogrenince ulasacam size . genelde tahminleriniz tutuyor mu ?
ilkgozagrim23 fikretbaciniz sizin 3 oglunuz var sanirim Allah bagislasin ❤️ ucunde aserme hamilelik belirtileriniz nasildi ?
fikretbaciniz ilkgozagrim23 valla canım hepsinin belirtisi farklıydı yani mesela ilk oğlumda çok iştahlıydım ikizlerde iştahım hiç yoktu ama ikisinde de ortak olarak tavuktan tiksindim 9 ay hiç Yemedim
fikretbaciniz ilkgozagrim23 sağol cnm ikizlerde sadece bi kere pasta aşerdim ilk oğlanda erik ve karpuz
ilkgozagrim23 fikretbaciniz bende oglumda erik delisiydim . bundada ekdi seylere aseriyorum . bakalim nolacak hayirlisi olsun artik ❤️ zamanini ayirdigin icin tesekkur ederim 💐
mirbusra ilkgozagrim23 abowww ilk defa benle aynı takımdan biri😂 benimde 2 kız 1 erkek şimdi 12 buçuk haftalık önce erkek şimdi kız dedi bende esitlensin kapattıran dedim bakalım hayırlısı olsun
ilkgozagrim23 mirbusra sendemi sezaryensin 🫠 ben daha gitmedim bakalim nolacak sende belirtiler nasil cocuklarinla ayni belirti aserme olan var mi ?
arya2121 mirbusra aynı ben benimde iki kız bir oğlum var bende eşit olsun dedim bakalım nasip sağlıklı olsunlar da
pofidikanne sevimlipandahii erkek olsa net olmaz mıydı ya neresini saklıyor bu oğlan o zaman 😂 elalemin oğlu pipisini gösterirken benimki niye saklıyor yahu 🤣🤣 hani kız olursa tamam o saklar ayıp nedir anlıyor ee erkek? 🤣🤣