pofidikanne sevimlipandahii erkek olsa net olmaz mıydı ya neresini saklıyor bu oğlan o zaman 😂 elalemin oğlu pipisini gösterirken benimki niye saklıyor yahu 🤣🤣 hani kız olursa tamam o saklar ayıp nedir anlıyor ee erkek? 🤣🤣
temmuzonbir sevimlipandahii ay oğlumun erkek kankası oluyormuş 🥺🩵 hoş gelsin paşa sağlıkla gelsin huzurla büyüsün inşAllah canım benim 🩵
sevimlipandahii kader_00_ 😂😂 bend3 çok değişik hissediyorum 🤭hep kız çocuğu var etrafımda erkek olduğunu duyunca bi garip oldum
ilkgozagrim23 sevimlipandahii hamilelik donemin nasil gecti canim . yada ne aserdin benimde 2 kiz bir oglum var 11 haftalik olacagiz. bir oglum daha olsun isterim ogluma arkadas olur . ama tabiki onemli olan hayirli ve saglikli olmasi .
mirbusra ilkgozagrim23 abowww ilk defa benle aynı takımdan biri😂 benimde 2 kız 1 erkek şimdi 12 buçuk haftalık önce erkek şimdi kız dedi bende esitlensin kapattıran dedim bakalım hayırlısı olsun
sevimlipandahii ilkgozagrim23 canım hamileliğim çok rahattı kusma olmadı sadece 6 haftalıkken 3 gün kustum bitti Aserme olmadı Herşeyi yerim içerim😂🌸 Bide çok turşu yedim 2 tane 5 kiloluk turşu yedim 2 haftada 🤭
ilkgozagrim23 sevimlipandahii 3 gebelikden sonra bunu sormam degisik 😆😆 ama inanki hatirlamiyorum desem yeridir 🤣🤣