blnmyld 2prens1prensess Canım benimki 28 den beri baş aşağıda duruyor ve karnım hep düşüktü hala düşük bu kadar baskı yapmasını anlamadım ya
fatmabaki blnmyld sağlık olsun canım geçecek elbette öyle düşünüyorum bebiş iyi olsunda çekerim bu yanmaları 😀
esratlaras Bende 35. haftadayim ne yesem inanilmaz bir sislik bir gaz bazen dayanamayip kusuyorum mahvoldum son 19 gunum kaldi.
kalbimdekiminik blnmyld ay sorma sorma kız bana nedense çok küçük geliyor diyorum acaba bu kaç kilo ya da nasıl sığıyor buraya 🤣senin nasıl
blnmyld fatmabaki Valla raporumda 30 ekim diyor ama bakalım 35 te gideceğim o zaman soracağım yine senin belirtti mi
fatmabaki blnmyld yok canım normal doğum görünüyor şu anlık bugün nst ye girdim Allah’a şükür sancı kasılma falan görünmedi Dr diyet önerdi kızçem 2 hafta önde gidiyor 2300 çıktı 2 hafta sonra az çok öngörürüz dedi🫠
blnmyld fatmabaki Benimde şuanlık normal 40 haftayı doldurursa 30 ekim oluyor ama benim gönlümden geçen 38 39 gibi kucağıma almak 🥹 bende 35 te nstye gireceğim 🌸
fatmabaki blnmyld ay ben nedense 15 20 Ekim gibi doğururum diyorum kız çocukları biraz erken gelir diyorlar 37 yi hayırlısı ile dolduralım da ☺️
nazzznnn blnmyld ya evett egilmemeye calıs bazen diyorum doğursam da kurtulsam bazende cesaret edemiyorum 🥲😂
eeren blnmyld allah razı olsun canım benim 🤲🏻 rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bu süreci kolaylıkla,sağlıkla ve hayırla sonlandırmayı nasip etsin Allahım 🤲🏻 bebişlerimizi kucağımıza aldığımız an herşeyi unutucaz çünkü 🥹🥹
blnmyld eeren Amiiiin bitanem inşallah 💖 gerçekten öyle yeter ki onları sağ salim kucağımıza alıp büyütelim 🥹🌸💖