blnmyld Kızlar, 33 haftaya gireceğiz, yemek yedikten sonra hatta yarım saat sonra bile azcık eğilsem etsem veya hıçkırsam mide suyum geliypr ağzıma kusacak gbi oluyorum acaba çocuk büyüyüp baskı yaptığı için mi sizde de var mı durumlar
nazzznnn blnmyld bende 33+3 haftalık oldum özelliklere akşam yemeklerinden sonra öyle oluyorum büyüdüğü için büyük ihtimalle baskı yapıyor 🥴
cicekkkkiz blnmyld ben bunu 26 haftada yaşıyorum ileriki haftalarda napcam bakalım🤣 of bi doğursaydık ya
oyayldz 35 haftalık olana kadar bende öyleydım çok aşrı bide ondan sonra mide yanması oluyor ama şuan 36 olucam geçti 😂
eeren blnmyld 33 te başladı bende de.1 haftadır mahvolmuş durumdayım.zaten doğru düzgün yemek yiyemiyorum şimdide mide yanmasından ve bu sorun yüzünden aç kalacağım resmen.
nazzznnn blnmyld ya evett egilmemeye calıs bazen diyorum doğursam da kurtulsam bazende cesaret edemiyorum 🥲😂
lokismommy blnmyld 2 yastıkla yatmaktan mahvoldum geceleri de öyleyim yoksa yanma oluyor 🥲şurda en fazla 7 hafta daha sabredicez 🫠
eeren blnmyld allah razı olsun canım benim 🤲🏻 rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bu süreci kolaylıkla,sağlıkla ve hayırla sonlandırmayı nasip etsin Allahım 🤲🏻 bebişlerimizi kucağımıza aldığımız an herşeyi unutucaz çünkü 🥹🥹
blnmyld lokismommy Ayy aşkım yanma da çok kötüü Allah yardımcın olsun 🥲 aynen öyle ha sabr çoğu bitti azı kaldı 🥹💖
fatmabaki blnmyld ben yatağa girince başlıyor mide suyunun ağzıma gelmesi ve mide yanması 1 gece rahatsam 4 gece uykusuzum
fatmabaki blnmyld sağlık olsun canım geçecek elbette öyle düşünüyorum bebiş iyi olsunda çekerim bu yanmaları 😀
2prens1prensess blnmyld Bebek yukarıda olduğu için malum insana baskı yapıyor 36 ya girdim hala hiç inmedi aşağı yemekten sonra zor nefes alıyorum eğilince nefesim kesiliyor sanki.
blnmyld 2prens1prensess Canım benimki 28 den beri baş aşağıda duruyor ve karnım hep düşüktü hala düşük bu kadar baskı yapmasını anlamadım ya