beautiful_ kalbimdekiminik çok ağır kız ben tek gidip geldiğim için taşıyamıyorummm ve bebeğin sırtı yamuk duruyor ya birşey olur korkusu sarıyor bana
kalbimdekiminik berfi06 Oo o zaman doğum yakındır ördek yürüyüşü yap egzersiz yap dışarda 2 saat falan yürüyüş yap sıcak duş al
kalbimdekiminik beautiful_ ben taşımıyordum ya kaynım ya da eşim taşıyordu gerçekten yamuk oluyor bebek altına battaniye bir şey koy
ikiprensannesi___ kalbimdekiminik doktorlar da ne güzel diyor biliyon mu dur dur diye 😄 durmayan şeyi napalim yani
busbus222_ kalbimdekiminik inşallah canım şimdi çok şükür iyi aşko haftaya pazartesi gidicem inşallah güzel gelişmeler vardır
Mom_26 kalbimdekiminik ilk dogumum 39+ 3 de oldu İkinci dogumum 41+0 da oldu ikiside suni sancıyla doğdu
kalbimdekiminik hurremintorunu çok yakınız senle bakim ilk kim doğuracak 😅cinsiyetleri ne benim ikinci kızım
hurremintorunu kalbimdekiminik ay evet böyle yakın olduğum insanları sürekli takip ediyorum ne yaptılar ne zaman doğuracaklar falan diye 😅 ben de ikinci oğlumu bekliyorum
beautiful_ kalbimdekiminik ben taşıdığım için çok ağır altına pamuklu ince bir alt açma minderi koyuyorum