kalbimdekiminik umransag ciddi misin ya 🫣😳benim doğumumda hepsi kadındı ama maalesef bir erkek stajyer vardı 🙁nasıl dikiş atıldığına bakıyordu sen de kapalı mısın
umransag kalbimdekiminik evet canım ben de kapalıyım dikiş atan doktor genç bir doktordu bekardı hatta çok utandım ama yapacak bir şey yoktu arada kadın Ebeler erkek ebe Stajyer gelip bakıyordu meslek olarak bakıyorlardı iş olarak ben de dişimi sıktım yani ne yapayım şükür kurtuldum şu an evdeyim 12 günlük oldu
beautiful_ kalbimdekiminik ne demek kuzum 🌸 Ben puset keşke almasaydm diyorum ya bazen bu sinirimi bozuyor
ikiprensannesi___ kalbimdekiminik benimki i onlar patlattı uzun sucu sivri çubuk gibi bişey soktular 😄 sonra zaten olanlar oldu ıkınma hissi vs g3ldi 3 ikinmada doğdu doktor durdur kendini desende durduramadım şak diye doğdu 😄
ikiprensannesi___ kalbimdekiminik evet o yönden yana sıkıntımız yoktü doğduğunda solunum sıkıntısı vardı ciğerlerinde sorun vardı birazcık 8 gün kaldı kuvezde 2540 la çıkış verdi doktor
umransag kalbimdekiminik 🥹doğrudur canm 40. Haftamda su gelmesıyle doğum başladı beni diken doktor bu arada bekardı demiştin ya yarın nişanım var dua eder misin diyordu doğum anı bittiğinde öyle bir rahatladım ki hepsine dua ettim ikinci çocuğumu kucağıma aldım çok şükür bir daha da çocuk falan düşünmüyorum canım Allah olmayana versin akıl işi değil doğum
kalbimdekiminik berfi06 Oo o zaman doğum yakındır ördek yürüyüşü yap egzersiz yap dışarda 2 saat falan yürüyüş yap sıcak duş al
caaaanaaann kalbimdekiminik İlk doğumum 36 haftalıkken şunu sancı ile doğmuştu ikinci doğumum 41+6 da doğmuştu oda suni sancı ile üçüncüsü 39+0 haftalıken doğmuştu şükür kendi sancimla olmuştu şuan 37+3 haftalık hamileyim bakalım ne zaman gelecek sağlıkla gelsin bebisler 💕
busbus222_ kalbimdekiminik oğlumu tam 40+2 de doğurdum🤣🤣 ikizlerim de geç doğar inşallah 40 olmasa da 37 leri görürüm inşallah
hurremintorunu kalbimdekiminik bende bunu aşırı merak ediyorum benimde ilki tam 40 da geldi şuan 35+5 iz
kalbimdekiminik hurremintorunu çok yakınız senle bakim ilk kim doğuracak 😅cinsiyetleri ne benim ikinci kızım
toobe54 İki bebeğimde 42. Haftaya girerken dogdu😂 bunda okadarsabrim yok nedense ilki kendi sancım ile ikinci suni sancı ile zorla geldi yoksa daha bekleyesi vardı 😂