m_t akbltsvda maşallah sizin bebek doğunca direkt okula yazdırabilirsinizzz 🫠🫠 hayırlısıyla gelsin inşallah bugün yarın doğum haberinizi bekliyoruzz 🤲🏻🫶🏻🧿
m_t DenizAda_ maşallahhh az kalmışş her an gelebilirrr kız bebekler erkenci oluyorlarmış sizinkinin cinsiyeti nedir🫣
m_t tosbix ben yaptırmayı düşünüyorum doktoruma sordum bana bi numara verdi iletişime geçtik 16.500 olarak konuştuk onuncu hafta sonrasını bekliyorduk sanırım haftaya kanı veririz siz ne düşünüyorsunuz
m_t tosbix ben firma adı sormayı unutmuşum ☹️ direkt bi kişiyle iletişime geçtik fiyat sorduk 8. Haftadaydık o yüzden sonra tekrar konuşuruz dedik bi detaylı tekrar sormam gerekiyor Dediğiniz yerde ne kadarmış ücret
m_t hifal bu durum biraz da genetik galiba benim annemin mide bulantıları olmazmış bi de normal yaşımınızda da yemekleri seçenlerde oluyormuş alakası var mı bilmiyorum Allah kolaylık versin 12. Hafta sonrası rahatlarsınız diye düşünüyorum 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻
m_t hifal Allah yardımcınız olsun ben de normalde her şeyi yerdim şu an zorlanmadım sadece yerken kokulardan biraz rahatsız oluyorum
m_t gzmctnn benim de çok belirtim yok ki ben sordum bu normal dedi herkes aynı olamaz dedi sadece kokuları çok alıyorum bi de meme ucu hassasiyeti var mide bulantısı herkeste olmuyor
tosbix m_t doktorum önerdi benim ya bilmiyorum ki benimde kafam karışık biraz pahalı ama napalım bir kere oluyor sadece down sendromu değil mesela yarık damak ters bacak gibi şeylerde belli olıyormuş kalp rahatsızlıkları falan bir sürü şey saydılar
m_t tosbix kromozomsal bozukların birçoğunu gösteriyor ve 99 oranında doğru ben de içim rahat etsin diye istiyorum
Gokcesena1 m_t Teşekkür ederizzzz ablası amin inşallah 🥰💖 Rabbim öncelik sağlık versin sonra kalbinizden geçeni versin miniğimiz sağ salim gelsin inşallah 🥰🎀