m_t hillyhuh birbirimize dua edelim hamişlerin duaları kabul oluyorr hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
m_t morbid beni çok rahatsız eden bulantım olmadı ama baş dönmem çok oldu ilk başta sonra geçti sadece kokular inanılmaz rahatsız ediyor her kokuyu alıyorum
mervetncy094gmailcom Güzellikle kucağınıza almak nasip olsun sağlıkla inşallah bizde karnabahar olduk 27+4
Gokcesena1 m_t Teşekkür ederizzzz ablası amin inşallah 🥰💖 Rabbim öncelik sağlık versin sonra kalbinizden geçeni versin miniğimiz sağ salim gelsin inşallah 🥰🎀
minvol 38+4 den selammmlar son günlerimiz bebeğimle aynı bedende 🥲🥲💞 lahana olmuşuzzz ama daha büyüğüz içerde 😄
m_t tosbix kromozomsal bozukların birçoğunu gösteriyor ve 99 oranında doğru ben de içim rahat etsin diye istiyorum
minvol m_t 2 Li 3 lü tarama yaptırmadım Fetal de doğruluk payı daha yüksek diye onu yaptırmıştık. Biraz pahalı ama içim kesinlikle daha rahat yaptırdığım için.
momskw m_t benimde çilek 🍓 kadar oldu 10+4 inşallah bütün hamileler sağlıkla kucaklarına alır bebekelerini 🥰
arin0621 dilaanu Ankara gebeleri hangi doktoruna gidiyorsunuz hangi folik asit ve takviyeleri kullanıyorsunuz bende Ankara’dan 🌼 7 hf.
dilaanu arin0621 ben ocean orzax methtyl folat diye bi folik asiti kullanıyorum bayındıra gidiyorum deniz esinlere siz ☺️