Lavin08 zeylikooo cok yogun ama cok guzel ilgileniyor mesala bugun randevum var esimle kizim da girdi kizimla sakalasti esimle sakalasti cok tatli naif bi doktor mesaj atiyosun hemen geri dönüyor ego kibir sıfır
zeylikooo Lavin08 ne güzel zaten tatlı bir doktor resimlerinden belli yoğun olunca muayeneler kısa sürüyor ya bazen öyle olmamasına sevindim
zeylikooo Lavin08 teşekkür ederim normalde Hacettepe gidiyorum memnunum da ama bi özel de denemek istiyordum evime de yakın kesinlikle tanışacağım kendisiyle
aasenaa06 Gamze-06 Bebde arkadaşlarıma sordum da Lala hoca varmış birde Khayala ( Hayal ) hoca varmış bahsettiğiniz de bunlardan biri sanırım
DenizZeynepmom aasenaa06 ben gidiyorum lala ısgandarova hocaya memnunum çok tatlı ve anlayışlı bir doktor yakın zamanda arkadaşımda onda sezeryanla doğum yaptı gayet ilgili ve hastayı iyi hissettiren bir doktor dedi
aasenaa06 DenizZeynepmom Doğum paketi ücretleri ne kadar peki ? 5+4 üm henüz kese görmeye gitmedim haftaya gitmeyi planlıyorum gitmeden de paket olarak fiyat araştırması yapıyorum
zeylikooo DenizZeynepmomşimdi baktım da yorumları aşırı iyi ama etimesgut bana uzak işte umarım pursaklarda güzel bir hastanedir
DenizZeynepmom zeylikooo evet canım iyi bir doktor inşallah hayırlı sağlıklı güzel kolay doğumun olur ♥️