melikemtn Ankaradaki özel hastanelerdeki doğum ücretlerini bilenler fiyatları yazabilirmi sadece doğum için
esruli melikemtn Alife pursaklar yarıdan itibaren olan doğum paketi 55 bin. Kamu sendika indirimi falan da yapıyorlar. Lokman hekim etlik sadece doğum 65-70 bin civarı. Paketler de 100 bin civarı.
ozturkgzd Liv’e gidiyorum Aytaj Jafarzade hoca 4200 muayene ücreti paket olarak 188 bin demişlerdi paket almadim
esruli manazz pursaklarda iki doktor var. Insta hesaplarina falan baktim normal de sezeryan de doğum yaptiriyor mesai dışı da gidiyor ama ben pek yorum vs haklarinda bi şey bulamadigim için oraya gitmiyorum. Fiyat olarak makuldü
Lavin08 esruli ben ordaki Gülşah hocaya gidiyorum cok tatli bi doktor numarasinida veriyor her zaman iletişim sagliyor simdilik bi sorun yasamadim 70 bine aldim dogum paketi
zeylikooo Lavin08 bende çok gördüm o hocayı bir denemek de istiyorum da hastane nasıl sizce ben doktordan dolayı değil de hastaneden dolayı olumsuz yorumlar okudum
gokceozdemir Neden Özel devlette doğum yapmayı düşünüyorum ama iyi bir tercih mi etlikte Ms hastasıyım ayrıca noroloji takipli olmam lazım
Lavin08 zeylikooo yani ben simdilik olumsuz bi durumla karsilasmadim canim umarim da olmaz ne diyim tabi dogum surecide onemli
DenizZeynepmom aasenaa06 ben gidiyorum lala ısgandarova hocaya memnunum çok tatlı ve anlayışlı bir doktor yakın zamanda arkadaşımda onda sezeryanla doğum yaptı gayet ilgili ve hastayı iyi hissettiren bir doktor dedi
zeylikooo Lavin08 kesinlikle umarım sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz peki çok yoğun bir doktor mu muayeneleriniz nasıl geçiyor
Lavin08 zeylikooo cok yogun ama cok guzel ilgileniyor mesala bugun randevum var esimle kizim da girdi kizimla sakalasti esimle sakalasti cok tatli naif bi doktor mesaj atiyosun hemen geri dönüyor ego kibir sıfır