fyg2408 seve seve anlatırım canım 🫶🏻
Reglim bittikten sonra 1 gün bekledim çiftlikten 5L taze süt aldım 2 demet de maydonoz aldım (Ebegümeci ile yapan da var ama ben Almanya’dayım bulamadım onu) hergün aynı saatte 1L süt yarım demet maydonoz olacak şekilde 5 dk kaynattım ikisini beraber ve daha sonra bir kaba koydum ve belime battaniye sarıp o Buhara oturdum çok aşırı sıcak olmayacak kendini yakmamaya özen göster ben yaklaşık 25-30 dk o buhar soğuyana kadar oturdum sütle bir işin yok bak buharı tam vajina girişine denk gelecek. Sonrasında bu uygulama bitince (kantoron yağı olur hakiki zeytinyağ olur gül yağı hint yağı hepsi olur ben hepsini karıştırdım sende hangisi varsa onu kullan) alt karnıma kasıklarıma eşim masaj yaptı yukarı doğru hafiften iterek ve rahmimin o sıcaklığı geçmeden ilişkide bulunduk. Bu uygulamayı adetten sonra 3 gün yaptım sonra 5-6 gün ara verdim yumurtlamaya denk gelsin diye 3 gün daha yaptım. Ve hiç inanmazdım işe yarayacağına ama mucizevi bir şekilde işe yaradı annemin zoruyla yaptım birde umarım deneyen herkese şifa olur 🌸