Anonymuss_77 mystery94 daha pik olmamış ama pik olana kadar da 3 günde bir veya gün aşırı değerlendirebilirsin, maksat içerisi boş kalmasın yumurtlama olduğu an karşılaşabileceği spermi sürekli içerde tutmak lazım
Anonymuss_77 Kızlar son 3 test pikten sonraki siliklere kıyasla bir tık koyulaşmış mı bi bakar mısınız objektif gözlere ihtiyacım var zira benimkiler kör oldu 😂[https://mutluresim.com/images/2026/09/16/eDR8UC.jpeg]
busbus34_ @"Anonymuss_77 ay seni boş yere umutlandırmaktan korkuyorum ama sanki koyulaşmaya başlamış gibi duruyor görselde
Anonymuss_77 busbus34_ ay allahım inşallah kuzum ya inşallah öyledir. çok uzun süre bakınca da başladığım ilk günkü koyulukta geliyor sonra diyorum ki bu kuruyalı 2 hafta oldu bu daha taze 🥹
Anonymuss_77 mystery94 başlamış koyulaşmaya akşam bi tane daha yap yarın da bi öğlen bi akşam yap ama bence bugünü de değerlendir sen akşam yine at testini buraya bakalım
aynurella_85 mystery94 senin var daha canim ama yaklasiyor her gun burda paylas pik oldugunda sana yardimci oluruz basarilar
aynurella_85 mystery94 yok canim o ilk cizgi gibi olmasi lazim koyulugu ama suan senin yapacagin gunde iki defa yap cunku yakinsin kacirma diye oglen yaptin diyelim 3 de aksam 9 bucuk 9 gibi yine yap daha garantili olur basarilar
mystery94 aynurella_85 aaa tamam kuzum sağolasım bak bekledikçe böyle koyulaşmış atcam yine dünkü yaptığımda üstünde çektim atıyorum yine
aynurella_85 ne demek canim her zaman evet koylasma var o yuzden gunde iki daha garantili olur insallah bakalim
mystery94 aynurella_85 tamam akşam bidaha yapayım kuzum sağolasın peki bugun gece değerlendireyim mi sence yoksa yarın mı değerlendircem