habibetrn htcyd_ benimde öyle oldu tüm teoriler kız dedi ama oğlum olacak 🥰 kızımda hep ekşi şeyler yedim şimdi de hep ekşi yedim ama alakası yok bence 🤤 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 💕
zzsszz Bence de tutmuyor mesela mide bulantısı çok olanın kızı olur derler bende bir iki kere oldu bir daha olmadı ilk erkek dediler şu an 15 haftalık kız diyorlar
bebekpopi rumeysa_5567 valla hep tatlı yedim kafama tuz döktüler burnumu kasıdım falan, iple yüzük salladılar erkek dediler cart curt sonuç kız ahajsjs
cicek63 rumeysa_5567 bende hiç tutmadı yaaa kızımda Deli gibi tatlı yerdim tatlı bulamayınca sarelle kaşıklardim 🥲 şuan ikinciye hamileyim Allah ne verdiyse yiyorum ama canım acıyı çok istiyor cinsiyeti bilmiyoruz 😁
2prensesannesiiii rumeysa_5567 yalan bence iki kızım oldu ilkinde mangal çiğ köfte turşu kısır böyle tarz şeyler istiyordum ama ikinci kızımda karpuz çilek yaş pasta hep bu tarz şeyler yemek istedim karpuzu da kışın aşerdim kocam gitti buldu geldi 😝
rumeysa_5567 buketdeniz19 yaa ahahahh, yeter ki sağlıklı olsunlar tabi bu işin gırgırı , sağlıklı kucağınıza alırsınız inşAllah🥰🫶🏻