ins rumeysa_5567 2 kızımda çok ekşi yedim özellikle limon pek aram tatlıyla yoktu Gebeliğim ekşiden tiksinmiş durumdayım 😅 Sürekli tatlı istiyor canım 16 haftalık olduk Bu gün doktor kıza benziyor dedi Detaylıya kadar beklicez bakalım
htcyd_ rumeysa_5567 Bende hiç biri tutmadı ilk aşerdiğim şey yolda gördüğüm vişneydi 🤣 keseden kaynaklıda coğu kisi kız dedi nub çin takvimi vs her şey kız gösteriyordu ama oğluşumm geliyorrrr 🫠🩵🥹🧿
Symm rumeysa_5567 hem aşırı ekşi şeyler canım çekiyo bol limonlu salata kornişon turşu gibi hemde tatlı şeyler 😅 daha cinsiyet net belli değil
Perim2 rumeysa_5567 asla alakası yok bence 🤣tamamen hurafe çok canım tatlı pasta baklava ana bebiş kız
ins rumeysa_5567 kızlarda 8 haftadan 3 aya kadar hep oldu şiddetli şekilde Şu anki ise 16 haftalık olduk hala devam ediyor
rumeysa_5567 htcyd_ sağlıcakla kucağınıza alın inşallah, benim de sürekli canım ekşi istiyor bazı hurafeler tutuyor kimisi tutmuyor onun için sormak istedim😂
habibetrn htcyd_ benimde öyle oldu tüm teoriler kız dedi ama oğlum olacak 🥰 kızımda hep ekşi şeyler yedim şimdi de hep ekşi yedim ama alakası yok bence 🤤 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 💕
ins rumeysa_5567 aynen öyle Rabbim sağlıkla sıhhatle imtihan etmesin sağlıklı sıhhatli akıllı olsunlarda Rabbim her iki evlat meyvesinden de nasip etsin hepimize
pamukbebegim_ rumeysa_5567 nooo doğru değil bacım tatlıdan nefret ettim ki ben tatlı delisi biriyim oğlum oluyor bende şoktayım yediğim ekşinin hatti hesabı yoktu