mevsimmbhr allyslife 4 gün var canm 12 eylül 1 gün önce de oluyorum bazen 28 29 aradı yumurtlama tahmini
allyslife mevsimmbhr bana da hiç vermedi ama bazen regl öncesi hormon dalgalanması oluyor, o da yansımış olabilir takılma sen bekle bakalım
musaeva mevsimmbhr Ben Azerbaycanda yaşıyorum burda kaset test denilmiyor, yani bilmiyoruz öyle. Eczaneye gidib bana test verin dersen bundan veriyor. Kaset test nasıl oluyor?
allyslife musaeva bu küçük dikdörtgen şeklinde olanlara kaset test deniyor, bir de erken gebelik testi var, onlar daha hassas oluyor. Gebelik daha erken zamanda öğreniliyor. Kaset test dediğimiz bu testler, regl gecikmesinde doğru sonuç veriyoe
musaeva Kızlaaaar, belirtilerim vardı. Yani tahmini reglimden 1-2 gün önce testim negatif çıktı. Bugün sabah göğüs ağrım azalmaya başladı. Geç döllenme diye düşünüyordum. Neden böyle kızlar lütfen cevaplarmısınız?
beyazmucize damder Kızlar hemen adet 2 gün gecikince siz yok gögüslerde hassasiyet yok koku hassasiyeti bunlar olmaz hemen ben 5 haftalık gebeliğimde gögüs hassasiyeti oldu 7 haftamda koku hassasiyeti oldu mesala testi neden söktün ya bırak ne gerek var bekle sakincee