mevsimmbhr Regl e 4 gün var kızlar yoğun kasık agrım kasıkta dolgunluk batma bel ağrısı varr göğüs hassasıyetı de var sağ kasıktan sol kaşığa vajınaya vuruyor bazen ağrı test negatif çıkıyor başına gelen oldu mı kızlar 🥹🥹
beyazmucize mevsimmbhr Başıma geldii kuzum bu ayı güzell değerlendir önümüzdeki ay hamile kalacaksın kalırsan bana yaz ben aynı böyle oldum aşırı kasık ağrısı doluluk hissi çektim yumurtaların gelişmiş bi kaçı ağrı sebebi kist oluşmuş bitanesi çatlıcak 12 gün sonra bir diğer yumurtlama için devir alcak 15 günü güzel değerlendir adet sonrası
Aybars20 mevsimmbhr benim de böyleydi canım inşallah vardır güzel haberler verirsin gecikme olana kadar test yapma bence
musaeva mevsimmbhr Bende de aynen öyle belirtiler tam uyuyor lakin regle 1-2 gün var test yaptım negatif
mevsimmbhr beyazmucize ayy hadi inşallah da daha regl olmadım 😂😂 4 gün var test yaptım ama negatif çıktı bu ay Yokmu dıyorsun
beyazmucize mevsimmbhr Kuzum üzmek istemem ama gebesindir inşallahh amaa özel değilse yumurtlama günü hangi gün oldu adet bittikten sonra ona göre yorım yapcam eğer 25 gibi yumurtlama olduysa gebede olabilirsin ama 10 13 gibiyse gebesin
damder mevsimmbhr benimde senin gibi 4 gün kala test yaptım negatif ama belirtilerim çok var hala umudumu kaybetmiyor bekliyorum hadi gününe kadar sen de bekle
mevsimmbhr beyazmucize valla takip yapmadım ama geçen ay 28 de yumurtlama gördüm 29 da çatlama bu ay takip etmedım gün aşırı degerlendırdık 28 29 30 falan degerlendırme oldu tabi
damder beyazmucize bende yumurtlamaya 2 gün kala ilişki oldu göğüslerde hassasiyet koku hassasiyetim kasık ağrım var belim bel ağrım vardı adetime 4 kala yaptım negatif benimki de yorumlar mısın
beyazmucize mevsimmbhr Aaa tamam süper 28 29 30 lu tarih üzerinden 10 gün geçtiyse vücud da 12 günde adapte olup döllenme günü oluyor senin 1 haftan var bekle
mevsimmbhr damder ayy ağrı çok var garip bir sekılde hıc böyle hıssetmedım ama ya üşüttüm o yüzden ya da var Bısey bakalım
beyazmucize damder Kızlar hemen adet 2 gün gecikince siz yok gögüslerde hassasiyet yok koku hassasiyeti bunlar olmaz hemen ben 5 haftalık gebeliğimde gögüs hassasiyeti oldu 7 haftamda koku hassasiyeti oldu mesala testi neden söktün ya bırak ne gerek var bekle sakincee
mevsimmbhr Bak mesela bunu 1 saat önce yaptım en guvenılır test bu arada bıldgım kadarıyla prodoctor ilk dakıkalar Gormedım sonra baktım smdı yine silik Yokmu sence de kuruma mı yoksa
mevsimmbhr @allyslife canm sen prodoctor test en güvenilir demiştin demi silik bile çıkarmıyor demıstın ümit etmeli miyim 🥹
allyslife mevsimmbhr kuruma olabilir canım, çok soluk çünkü. Regl olmazsan 3 gün sonra tekrar yap, duruma göre kan verirsin. İnşaallah pozitifi görürsün🫠