ilkheyecanim_ gencannee_ bacım doğunca daha çok zor oluyor 🤣🤣ben hamileliği özledim hamileyken de doğsun istemiştim iki gündür gaz sorunu bı hayli yoruncs dedim annelik çok zor
emosunanasi gencannee_ Sen yeni gelinsin yeni annesin her şeyi tecrübe edeceksin yaşayarak o yüzden sıkılma canım bi bakmışsın aylar geçivermiş ki gerçekten de öyle oluyor 38 haftalara gelince de ne çabuk geçti diyeceksin . ❤️
Krnn1 gencannee_ ben 24üm ama etkilerinden dolayı sıkıldıö sürekli çarpı tım var halsizim çok yorulduö eski gücümü özledim
banabelliolmaazzzz gencannee_ sona doğru yaklaşınca ne çabuk geçti diyeceksin hele doğurunca hiç hamile olmamışsın gibi gelecek🥲 bende hamilelik hiç bitmesin istiyordum doğum korkum yüzünden sjdjndndj sadece son 1 ay artık zorlanıyordum.
zeynte o kadar hak veriyorum kii😭😭 maalesef ben de sevemedim bu süreci. şunu yeme, bunu içme, eğilme gibi mecburiyetlerimiz var ya, kendimi kısıtlanmış hissediyorum bu yüzden
kahvekedi Yarın 36 haftaya giriyorum Sıkılmadım ama kavuşmak için sabırsızlanıyorum🥹🥹 Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 👶🏼
meyvemsi gencannee_ annelik eminim ki cok zordur ama bence hamilelikte zor kisitlaniyorsun bir kere her hareketinde ev isini bile duzgun yapamiyorum agirlastim gobegim bana agir geliyor surekli cisim geliyor ve ben surekli bir tuvalet arayisindayim disarida 🤣🤣🤣 bence de dogsun ve kavusalim yahuuuu
gencannee_ meyvemsi annelik zordur ama dokunman yanında olması daha iyi içindeyken napıyor ne ediyor düşüncesi çok kötü
alynaksee gencannee_ 29+5 den yazıyorum gerçekten hamileliği de çok sevdim ama artık ağırlaştım son haftalarda ne yapıcam artık doğsun istiyorum 🥲 doğurmaktan da korkuyorum ama doğsa daha kolay olacak gibi 😂 hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🫧
gencannee_ meyvemsi evet niye hareket etmedi niye bu kadar çok oynuyor kaç kilo oldu düşünmekten kafayı yiyorum