gencannee_ Yanlız olmadığımı söyleyin lütfen çok sıkıldım hamile olmaktan artık doğsun istiyorum hareketlerini falan hissetmek güzel ama ben hamileliği hiç sevemedim 9 ay çok uzun bir süre keşke kediler gibi hemen doğura bilsek 😫
Guzelanniss gencannee_😂 aslında güzel bişey ama bende kavuşmak için sabırsızlanıyorum günler geçmiyormuş gibi geliyor
pofidikanne gencannee_ ilk kızımda hiç sevmemiştim hamileliği bu yüzden araya 6 yıl koydum 🤣🤣 ama bunda kusma bulantı halsizlik işeme her makara var 🤣 yine de sevdim ya 🤣🤣💃🏻
Guzelanniss gencannee_ aynı bende öyleyim canım akşama kadar yalnızım doğsun da onunla uğrasayım arkadaş olsun bana istiyorum 😍
gencannee_ kalbimdekiminik Napiyim yanlız olmaktan sıkıldım evimde neşe olsun istiyorum kocam işe gidiyor akşam geliyor artık tüm gün yalnızım uykusuz kalmaya bile razıyım yeterki zaman hızlı geçsin doğsun🥲🥹
kalbimdekiminik gencannee_ Oyy ben de senin gibiydim kızım olduktan sonra artık sıkılmadım vaktim hep onunla geçiyor ikinci kızım geliyor yakında dün akşam sancılarım çıktı gelmesi çok yakın bence 💗💗sağlıkla alalım kucağımıza inşallah prensesleri