Gunesazra kkrdln hepsi aşırı popüler. Kızım 6 yaşında çevresi hep bu dediğiniz isimlerde 1 sınıfında 3tane aynı isimden çocuk var anlamlıda değil bir çoğu
Nazlimom__ Gunesazra ben hiç sevmem böyle popüler isimleri asla da koymam işin zor tarafı klasik herkeste olan ali Mehmet fln da sevmiyorum çok nadir isimler arıyorum ama bulamıyorum büyük ihtimal erkek olacak kız isimleri de var nadir bulduğum ama erkek yok oğlum isimsiz kaldı😃
nrslomr kkrdln İlk oğlumun adı ömer. İkinci bebeğim de erkek olacak ona da Mert ismini koymayı düşünüyorum. Ama Alper, Mete, Kuzey, Asil isimleri de aklıöda var hala😁
paril34 kkrdln Allah izin verirse benimde ilk çocuğum erkek doruk Yada Ege Katmayı Düşünüyoruz Eşimin Arkadaşının Oğlu Da Güney
Hatice2313 paril34 benim büyük oglum Demirhan ikinci oğlum doruk ege şimdi üçüncü oğlumda deniz Alp düşünüyorum
ejdh_ ekiminannesii yanlış anlamayın lütfen çocuğunuz büyünce dünya amca yada dünya dede çok tuhaf olmazmı
sevgi06bs kkrdln Selim Cihan Alp alper Alperen Tunahan Altay Yigit Efe Aras Uras Aziz Uras Egemen Oğuz Melih Tugrul
Gunesazra Nazlimom__ Ya azıcık anlamlı olsun diyorsun. Koy Mustafa Yavuz Selim Salih falan zaten onun döneminde çevresinde antinkuntin isimler olacağı için biricik kalacak😂
eeffkk Nazlimom__ bulursunuz daha nadir konulan isimleri araştırın bence. Bende sizin gibiyim. Sevmiyorum 10 kişiden 6 sında olan isimleri yada şimdilerde popüler olan saçma sapan yabancı dillerde neredeyse olan olan isimleri. Benim de oğlum olacak nasipse biz Kartal koymayı düşünüyoruz bakalım inşallah.