kkrdln Erkek bebek isim Önerileri alabilir miyim? Benim aklımdakiler Ege Arden Uraz Uras Göktuğ Atlas Asil Efe Alp Uraz Alp Karan Zayn Karel Atlas zeyd Sizlerin beğendiği erkek isimleri neler?
kumsalyildirim kkrdln Karel diye telefon markası var bence eleyin ☺️ Ege , Efe, Karan güzel 👍 sorduklarınız dışında oğlumun Adı Berkay ☺️ 2. Hamileliğim erkek olsa kuzey ya da Mert olacaktı :)
Smileylaylom kkrdln Oğlumun adı Ata Uras Ediz Buğra Utku Alp Alptuğ Diğeri de beğendiklerim. Ata ya ek bir ismi daha var kızlık soyismim o nedenle ilk ismi kısa koyduk
limoncicegimm Hep aynı isimler ya baydı gerçekten Muhammed Yusuf Ömer Ali Aziz Bu gibi güzel isimler dururken neden hep değişik isimlere kaçıyor insan anlamıyorum 🙄🙂
esratlaras limoncicegimm Siz o gibi isimleri koyun o zaman. Düşüncenizi söylemek başka yargılamak başka herkes istedigini koyar. Bilseydik size sorardik gerçide su gibi aziz olurdu oğlum!!!
byayla limoncicegimm yukarıda yazan birçok ismin kökeni türkçe ve modern her çağa uyar bu gibi isimler dururken neden klasik arap kökenli isim koysun ki
esratlaras büyük oğlum atlas küçük aras karnımdaki minigim 36 haftalık Deniz Kaan olacak abileri oyle istiyor. Yazdiginiz isimlerden zeyd ve zayn begenmedim. Tabi bu benim dusuncem saglikla gelsin miniginiz
hunilii kkrdln büyük oğlum Duhan Atlas, küçüğü de Can Bartu olacak nasipse💙 Beğendiğim diğer isimler Duha Göksenin Kutay Altay
leylizer kkrdln babası izin verse Muhammed Asil koyacaktım, bende biraz klasik isimden yanayım açıkçası :) bi oğlum Taha ikinci oğlum Fatih üçüncü oğlum nasipse Sinan istiyorum. Hepsi sağlıkla doğsun adıyla büyüsün
fidanzeynalova kkrdln bende arden dushunuyorum. Bazi yerlerde okudum kizlarada veriliyor bu isim. Turkiyede yashamiyorum ama hich rastlamadim Arden adinda birisine. Turkiyede bu isimi veren var mi?
ekiminannesii kkrdln bir oğlum var adı Ekim. İkinci oğluma hamileyim, onun da adını Dünya koyacağız 🌱
ejdh_ ekiminannesii yanlış anlamayın lütfen çocuğunuz büyünce dünya amca yada dünya dede çok tuhaf olmazmı