emosunanasi fikretbaciniz Niye koltukların altına kaçıyorlar ki jsjsjsj iki dakika bırakmaya gelmiyor
emosunanasi cilekli_surup_x Hmm 4 ay sürmüş kimisi emekliyor bir ay sonra yürüyor benimki de bir aydır geri geri gidiyor sadece
emosunanasi xxlnmez O da iyiymiş benim oğlan zıpır olunca çabuk yürür diye düşünüyorum bazen ama belli de olmuyor
emosunanasi kincikupelikiz Niye oralara sokulduğunu çok merak ediyprum jsjsjs şanmak mı istiyor diye düşünüyorum bazen
emosunanasi Ruruu Bizim 21nde kontrol bakalım bize ne diyecek gerçi bi sıkıntısı yoksa diyeceği bişey de olmaz herhalde önüne oyuncak koyuyorum bazen emeklesin alsın diye yok seviniyor ediyor ama sadece o kadar 😇
xxlnmez emosunanasi benim kızımda çok yaramazdı hiç yerinde durmazdı kucakta hep olmak isterdi yere koydugum an ortalıgı yıkardı bide ana kucagına koyardım ondanda kayardı yere düşerdi ahhh neler çektim şimdi kocaman kız oldu 2,5 yaşında gene çok yaramazz
emosunanasi xxlnmez O Maşallah büyümüş. Yok benim oğlan çok yaramaz değil sadece kendi kendine oynarken bile çok hareketli geri geri giderken de sürekli eli ayağı çok hareketli hatta resmen yüzüyor gibi çırpınıyor sürekli bi gitse uçacak da gidemiyor😀😀
gamzeakarsu17 emosunanasi kimmiş o çarpık ağız ne konuşuyo acaba.9 aylıkken daha tam basamıyo bile nasıl yürüsün.benim oğlumda örümceğe bindi yaşına kadar örümcek kırılınca bi hafta içinde sıralayıp yürümeye başladı örümcekte rahatmış ondan tenezzül etmemiş beyefendi