emosunanasi egeemomms belki bir aydır böyle geri ger gidiyor bende hemen emekler sandım bu oğlan beni şaşırtıyor jsjsjsj
naranta emosunanasi yok askim erkekler bebelikten itibaren daha tembel ya takilma cok bezi de gec birakiyorlar o kendi zamanini bekliyordur🙏🏻❤️
adinsmom2 emosunanasi benim oğlum da emeklemeden yürüdü 8.5 aylıkken 10 aylıkken emeklemeyi öğrendi 🫠
emosunanasi pofidikanne ir aydır anaryaya gidiyor benim oğlan ileri vitese geçemedik hala jsjsjsjs . Bazı parazitler Van’ımı sıkıyor bacım niye hala emeklemiyor yürümüyor diyorlar . Snane diyeceksin o olacak
pofidikanne emosunanasi millet söylenince evet insanın canı sıkılıyor bana da hep söylediler üstüne vasfı olmayan vasıfsızlar 😂
naranta emosunanasi kakalari kiymetli bizdeki model kapi arkalarina s*ciyordu affedersin annem delirmisti artik ahdkhdksjdkd
fikretbaciniz emosunanasi bazı çocuklar hiç emeklemiyor cnm benim ilk oğlum 9-10 aylık emekledi 13 aylık yürüdü İkizler de 8 aylık aynı dediğin gibi koltukların altından topluyorum ama daha emekleme yok
emosunanasi fikretbaciniz Niye koltukların altına kaçıyorlar ki jsjsjsj iki dakika bırakmaya gelmiyor
emosunanasi cilekli_surup_x Hmm 4 ay sürmüş kimisi emekliyor bir ay sonra yürüyor benimki de bir aydır geri geri gidiyor sadece
kalbimdekiminik emosunanasi evet çok tatlıydı ya 😍😂🤭o günleri özledim neyse ki ikincinin gelmesine az kaldı 😅
240523 emosunanasi hiç üzülme oğlum hiç emeklemeden 1.5 yaşında yürüdü saglık olarak hiç sorunu yoktu ancak yürümedi geç yürüdü onun için hiç üzülme
lokismommy emosunanasi bacım gayet normal bu çocuk hala niye yürümüyor şunu yap bunu dene diyenlere kulağını kapat 40ı çıkmadan yürüse ona da bir kılıf uydurur bu millet
kincikupelikiz emosunanasi istediği yere ulaşmanın yolunu bulmuş boş verin 😂 benim oğlum 9-10 ay civarı sanırım otura otura gidiyordu 13 aylıkken de yürüdü
emosunanasi kincikupelikiz Niye oralara sokulduğunu çok merak ediyprum jsjsjs şanmak mı istiyor diye düşünüyorum bazen
Ruruu emosunanasi kizim da 8 ay 17 gunluk hala emekliyemiyor 🤭 doktor cok normal dedi ☺️ vaktinden once gul acmaz derler ya oyle gercekten
emosunanasi Ruruu Bizim 21nde kontrol bakalım bize ne diyecek gerçi bi sıkıntısı yoksa diyeceği bişey de olmaz herhalde önüne oyuncak koyuyorum bazen emeklesin alsın diye yok seviniyor ediyor ama sadece o kadar 😇