HappyMom ben her zaman önceliğin devlet hastanesine verilmesinden yanayım. yaşadığınız ilde/ilçede yeterli donanımda devlet hastanesi varsa (ki genelde oluyo) devletler benim için bir adım önde. allah korusun zaten özelde annede ya da bebekte bir komplikasyon olduğu anda eğitim araştırma ya da şehir hastanelerine sevk edip sorumluluk almıyorlar, yani devlete gönderiyo seni. çünkü bu tip hastanelerde alet edevat ve ekipman olanağı daha fazla. evet suratsızlık, özel ilgi olmaması gibi durumlar var olabiliyo devlet hastanelerinde ama üstte birisinin de yazdığı gibi ben ve bebeğim iyi olsun, benimle güzel ilgilenip işlerini yapsınlar, varsınlar suratları asık olsun. hiç enterese etmez beni böyle şeyler 😁 benim gebelik tiroitim çıktı. iç hastalıklarında önce 4, sonra 3, en sonda da 2 haftaya kadar düştü kontrollerim. her ay kan değerlerim değerlendirilip ona göre ilaç dozu ayarlanıyo. özele giden arkadaşımın da aynı problemi var ve doktor rutin bir şekilde kontrol etmiyormuş bile. bana bu çok garip gelmişti. ben ikili testimi de devlet hastanesinde yaptırdım gayet. devleti tercih etmediğim bir tek detaylı ultrason oldu. onda da bazı özel sebeplerim olmuştu, o yüzden devlete gidemedim. ayrıca her şeyi geçtim, özellerin son dönemdeki fiyat politikalarını da bi oturup düşünmek gerek. gerçekten bu fiyatlara gerek var mı?
bunlar benim kendi düşüncelerim. bu sebepten şehir hastanesinde doğurmaya karar verdim. tabii herhangi bir sorun olmazsa hayırlısıyla.