HappyMom ilk doğumda korku, endişe ve bebeğinin her anina babayla birlikte şahit olabilmek adınaözel tercih edilebileceğini düşünüyorum ama sonrakilerde tecrübe kazanıldığı için şartları iyi olan bir devlet hastanesi tercih edilebilir. Keza ben öyle yaptım. İlk doğumum özelde prensesler gibi geçti, ikinci doğumda nasılsa yaşadığım her aşamayı tecrübe edindim diyerek çok araştırmadan bir devlet hastanesinde yaptım ama çok ciddi travmalar oldu, bu defa riskli gebeliğin var ve özel tercih etsem dahi kendileri beni devlete yönlendireceği için, şartları özelden farksız olduğunu duyduğum bir devlet hastanesinde doğum yapmaya karar verdim. (daha doğrusu bu ikinci doğum yaptığım ve travma sahibi olduğum hastanenin her açıdan yenilenmiş ve anne bebek dostu haline getirilmiş yeni versiyonu) bu defa her şeyin güzel geçeceğine inanıyorum, benim için konfor önemli evet ama dediğim gibi özel hastaneler herhangi bir komplikasyon da devlet ve araştırma hastanelerine yönlendirdikleri için ve benim durumum da riskli olduğu için, yoğun bakım ünitesi olmayan veya sınırlı kapasitede olan bir hastane asla tercih edemeyeceğimden dolayı, 4. Basamak yoğun bakım ön teli ve en iyi doktorların olduğu anne ve bebeğin durumunuinciğine cinciğine kadar takip eden bu hastaneyi tercih etmiş olmam inşallah mutlu şekilde sonuçlanır🥰