ARYa143 kbr0207 usg ile suyuna baktılar mı, su bittikten sonraki 48 saat çok önemli diye biliyorum Özel mi gittiğin yer, başka yere gitme şansın yok mu, ya da direk twkipli olduğun drunu arasan
kbr0207 ARYa143 malesef devlette gidiyorum sabaha kadar düşünmekten uyumadım bugün heralde gidicem içim rahat etmiyor
ARYa143 kbr0207 durma kuzum bekleme bile hiç suyun bitmiş dediklerini de söyle gidince öyle işi ben ilk kez duyuyorum valla garip geldi 🙄 seni korkutmak için demiyorum yanliş anlama, kusura da bakma ama ben burdan endişelendim yani ması bıraktılar seni öyle 😒
kbr0207 ARYa143 geldim canım içim rahat etmedi yatış yaptılar hiç suyu kalmamış dediler bana diyor sen mi kabul etmeyip eve gittin dedim yok onlar gönderdi
ARYa143 kbr0207 gönderen kişinin adını biliyo musun, ya da aynı hastane değilse direk hastaneyi şikayet et bence( tabi sonraki iş bunlar) Nasılsın şu an sancılar ne durumda 🌸💜
ARYa143 kbr0207 niye soruyo o zaman kendin mi kabul etmedin dşue anlamadım 🙄 neyse iyiysen sorun yok 🌸
kbr0207 ARYa143 yok açılmayı biraz da sanciyi bekliyorlar bence kendi aralarında doğum dediler suyu yok çünkü bugün hiç yoktu
ARYa143 kbr0207 kuzucum hiç bi işlem yapmadan bekletmeleri riskli o yüzden dedim, ya normal için işlem yapılır ya da riski artmasın diye sezeryanla alınır normalde
kbr0207 ARYa143 aynen öyle inşallah normal doğum istiyorum burdakilerin sancisi açılması yok birninde suyu bitmis
ARYa143 kbr0207 “sümmessebile yesserahu” ayetini oku bol bol, Rabbim su gibi bir doğum nasip etsin inşallah🤲🌸
Xxx_21 kbr0207 Benimde aynen öyleydi ama sancım falan yoktu yani doğumla ilgili hiçbir belirtim yoktu yatış yapıp suni sancı verdiler yine de doğum başlamadı ve bebek tehlikeye girmişti artık çok şükür ki bi şey olmadı acil sezaryena alındım ve şuan 11 günlük taze anneyim🥰❤️