kbr0207 39 3 haftalık hamileyim sancı geliyor gidiyor bugün bebeğin suyunun nerdeyse bittiğini söylediler ne yapim sizce
hilalibrahimm kbr0207 bence sezeryan a gidin direk beklemeyin yani oksijensiz kalırsa nolcak Allah korusun
melismersin kbr0207 suyu azalmışsa nasıl gönderdi ki şaşırdım. Bende sızıntı vardı sadece direk yatış verdi doktor bebek riske girer diye ki suyumu doğumda kendi patlattı.
ARYa143 kbr0207 suyunun bittiğini söyleyenler seni nası gönderdi, direk yatış vermeleri lazım riskli durum yani
melismersin kbr0207 ilginç gerçekten. Yani korkma tabi doktor bu sonuçta illaki bir bildiği vardır ama sancı yoksa suni sancı veriyorlar böyle durumlarda açılma hızlansın doğum başlasın diye bildiğim kadarıyla. Doktor değiliz sonuçta 🥲
kbr0207 melismersin bende öyle olur diye düşündüm gönderdi şimdi eşime desem diyecek sen sedan iyi mi biliyorsun ztn 3 gün sonra çağırdı beni bekle der
kbr0207 melismersin valla yapmayı düşünüyorum şuan hareketine bakıyorum sancı geliyorda gidiyor geri onun için emin olamıyorum
kbr0207 mervekara_ ya ztn ilki yatış dedi nstye bakım dedi girdim yerine asistan gelmişti galiba o dedi bebek hareketi azalırsa kanama olursa gel dedi
mervekara_ kbr0207 asistan yani doktorun görüşü önemli özel doktorsa numarası vaesa mesaj at ara durumunu bildir bence veya başka doktorun görüşünü al
kbr0207 ARYa143 herkes bunu diyor nstye girdiğim hemşirede dedi yatış yapar demedi mi dedim dedi dedim sonra gittim nst iyi gerek yok şu azalmış dediniz dedim ya birşey olursa sorun değil mi dedim birşey demediler asistandilar
kbr0207 mervekara_ olmadı acile gidim sancım var diyim sabahta suyun azaldığını söylediler diyim bebegide çok hissetmedim diyim
mervekara_ kbr0207 su azalmışsa içerdiki su çocuğa 48 saat yetiyor diye sancınla gelmeni istemişte olabilir ler hangi hastenedesin sen
ARYa143 kbr0207 usg ile suyuna baktılar mı, su bittikten sonraki 48 saat çok önemli diye biliyorum Özel mi gittiğin yer, başka yere gitme şansın yok mu, ya da direk twkipli olduğun drunu arasan
mervekara_ kbr0207 evet acile gitmesin suyun azalamsı iyi bişey değil çünkü bırakmamaları lazımdı seni