Bebininannesi_ dilaannnee ben asistana sıra almak istesem üniversiteye giderim yani şikayet edecem ya asistan yanlış bise yapsa asistan sonuçta bir doktor kadar bilgili ve pratik değil diyorum karnım çöl çok agriyor ayakta duramıyorum diyo bise olmaz geçer yav geçmiyor anlamıyorlar
hilalmerve dilaannnee çok kötü bit doktor canım işk 6 haftalıkken ona gitmiştim Ugs verdi al bebeğinin ilk ve son fotoğrafı bir daha vermem dedi çok terslemişti beni de 🤣
dilaannnee Bebininannesi_ evet gerçekten, Banada diyor ki asistan, demir ilacını günde iki defa kullan. Ama günde bir defa kullanıyordum ikiye mi çıkarayım dedim hıı hıı diyor. Bilgisiz demek istemiyorum ama bir doktor yaklaşımı yok yani asistanlarda
Bebininannesi_ dilaannnee bilmiyolar işte şans eseri işte gidiyoruz kalbi atıyor mu iyi boyu nasıl iyi yetiyo sonrası yok
sifa123 tatlibirisi merhaba doğan mert filinde eşi içeri alıyor ben ona muayene oldum çok memnun oldum ilgili biriydi
tatlibirisi sifa123 Adil Hakan İlhan a aldım sanki onun içinde içeri alıyor demişlerdi öyle hatırlıyorum daha gitmedim
dilaannnee hilalmerve kötü demek istemem hiçbir doktora ama oldukça ilgisiz ve soğuk bir doktor gerçekten 🙂
tatlibirisi guladi merhaba eşi içeri alıyor mu doktor bir de yaşlı mı genç mi randevu aldım ama fotoğrafını falan bulamadım
cocuksevdam tatlibirisi merhaba ben pazartesi gittim eşimi ve çocuğumu içeriye aldı kapıda karşıladı çok memnun kaldım her sorumu detaylıca cevapladı kapıya kadarda uğurladı bidaha olsa gene ona giderim
duyguukuvvet Bebininannesi_ nazan karadeniz ve burçin öğretmenler yılmaz ikiside çok iyi doktor eş alıyormu bilmiyorum
cocuksevdam tatlibirisi genç değil orta yaşta bir doktor bana tecrübeli gibi geldi çünkü her soruma geçiştirmeden detaylıca açıkladı sağolsun
tatlibirisi cocuksevdam ayy çok soru sordum kusura bakmayın teşekkür ediyorum cevaplar için son sorum çok merak ettim cinsiyet gördü mü 🤭💐