Bebininannesi_ Kızlar 6 haftalık hamileyim Kocaeli şehir hastanesine kadın doğuma gitmek istiyorum ama iyi güler yüzlü detaylı bakan ve eşimi içeriye alan doktor arıyorum öneriniz var mı
guladi Bebininannesi_ Ben bugün adil hakan ilhana gittim rastgele almıştım kendisinden randevuyu iyi ilgiliydi
dilaannnee Bebininannesi_ Büşra şahın çok tatlı bir doktor genel olarak ona gittim ama Son haftalarımda olduğum için farklı doktora gidiyorum her hafta, şu ana kadar eşimi alan doktor olmadı maalesef
duyguukuvvet Bebininannesi_ nazan karadeniz ve burçin öğretmenler yılmaz ikiside çok iyi doktor eş alıyormu bilmiyorum
neslihankanat41 Bebininannesi_ ben bir kere pınar çakıra gittim alıyordu ama bir daha randevu bulamadım
25brn11 Ben daha gitmedim ama randevum var 21eylül arzu yavuz hanımdan çok memnunlar gidip görucem bakalım ama randevusu çok zor alınıyor
tatlibirisi guladi merhaba eşi içeri alıyor mu doktor bir de yaşlı mı genç mi randevu aldım ama fotoğrafını falan bulamadım
guladi Bebininannesi_ Yok gecistirmiyor zaten geciştiren bir doktor olsa başta kapıda karşılamaz kapıda karşılayınca bende bir şaşırdım 😃
Bebininannesi_ guladi pazartesi arzu hanıma gidecem sonra onay ona alirim ama kesinlikle Ayşegül e gitmeyin kalbi atan bebeğe dedi ki kese boş ona kalsaydı canlı canlı alacaktı
sifa123 tatlibirisi merhaba doğan mert filinde eşi içeri alıyor ben ona muayene oldum çok memnun oldum ilgili biriydi
Bebininannesi_ dilaannnee ben bugün arzu yavuza gittim ama o yoktu servise çıkmış galiba asistan doktor vardı eşimi de aldı içeri aslında karnımda kramp vardı desteksiz yuruyemiyodum eşim içeri kadar götürecekti tam çıkarken sende gel dedi
dilaannnee Bebininannesi_ geçen Banada itibar hanım yerine asistan denk geldi ama tavırları bilgisi hiç hoş değildi