kincikupelikiz arasmom0101 d vit yeni kullanmaya başlamadıysanız sebebi o değildir muhtemelen ama burda birinin bebeğinde gaz yaptığını da okumuştum o yüzden vazgeçtim 😂
melismersin arasmom0101 mama değişimi vs bence doktora danışılmadan yapılmamalı diye düşünüyorum ben. Bizde hep doktor sürecinde ilerledik dediklerimde.
Hedwig Demir de veriyor musunuz aynı zamanda? Demir kabızlık yapıyor da. Ya da eczanede çok başımıza geliyor Demir ve D vitamininin karıştırılması. D vitamini dediğiniz demir değil değil mi?
emosunanasi arasmom0101 Bende ocean kullanıyorum canım bi sıkıntı görmedim kakasını da hiç bilmiyorum ama sanmam vitaminden olduğunu . Kontrole götürünce de bi sor istersen
arasmom0101 melismersin doktor bebelac lf dedi ama o da kokuyordu devam etmedik 2 defa anca vermişimdir
arasmom0101 kincikupelikiz Bi ara vermemiştim düzenli tekrar düzenli vermeye başladım vermediğim zaman yapıyordu verdiğim de yapmadığını fark ettim
kincikupelikiz arasmom0101 etkiliyor olabilir ya her çocuk kendine has cidden. Ben de gaz yaptığını duyduğumda çok şaşırmıştım gaz yapabiliyorsa belki kabızlığa da sebep olabiliyordur
emosunanasi arasmom0101 jsjsjsj evet egemomla seni özel mesaj sohbeti alacaktım ama egemomun adı çıkmıyor yazıyorum kullanıcı göstermiyor seni buluyor ama onu yok