arasmom0101 Kızlar d vitamini olarak ocean kullanıyorum sanki bebeğim de huzursuzluk yapıyor gibi yoksa bana mı öyle geliyor bilmiyorum bir de 2 gündür kakasını yapmıyor. Ocean hakkında bnm gibi düşünen var mı 🤔
ikiprensannesi___ arasmom0101 ben sağlık ocağın verdiğini kullanıyorum kan ilacı olarak microfer ocean kullanıyorum
hunilii arasmom0101 ocean dvit’in içinde zeytinyağı var kaka problemi ya da gaz sorunu yapacağını sanmıyorum oğlum 4 yaşında hâlâ aynısını kullanıyoruz hiç myle bir sorun yaşamadık
beautiful_ arasmom0101 oğlumda da kızımda da doktorumuzun yazdığını kullandık galiba sağlık ocağında da onlar veriliyor
hunilii arasmom0101 anne sütü alıyorsa belki sizin beslenmenizle alakalı olabilir bir gözden geçirin isterseniz
arasmom0101 ecemk94 olmadı Bi de ona geçeyim ya bide ocean da zeytinyağı var diyorlar çocuk 2 gündür yapamıyor
ozgbk Yani 2 gün uzun bir süre degil kaka yapması için ve sadece d vitaminine bağlı olduğunu düşünmüyorum yine de sizin kararınız tabi. Ben kizima hep ocean kullandim, 5 yaşında hala kullanıyorum
arasmom0101 ozgbk ne bileyim başım da Bi deccal var çocuk 2 gündür kaka yapmıyor derdi sıkıntısı o Bi zeytinyağı verelim diyip duruyor bende vitaminini içinde var diyorum anlamıyor
arasmom0101 hunilii yok canım nerdee hiç sütüm yok kurudu çekildi resmen zaten baştan beri az geliyordu vanalar kapandı sanki 🥹 mama ile besleniyor o yüzden
melismersin arasmom0101 ben hiç böyle bir sorun yaşamadım. Kızım 2 aylık sadece tadını sevmiyor. Gaz damlasının arasında pıtlarıveriyorum hemen. Kaka bizimkide yapmıyordu ama doktor probiyotik verdi. Oda çok sancı yaptığı için mamasını değiştirdik. Günde 1 kere mama veriyorum zaten mamayı. Rahat yapıyor.