ceylinnn__ elif1710 aynı ya aynı çok ama çok açım ama dünya üzerindeki hiç bi yemeği yemek istemiyorum
nidoooss elif1710 maşallah 🧿🫠 ya bugün doktorum çatı yaptı çatın normal doğum için uygun ama açılman yok istersen gel perşembe sezeryanla alalım yoksa pazartesiyi bekleyelim suni sancı verelim risk almayalım nasıl olsu kilo almıyor kakasını yemesin kordonu dolanmasın dedi ama bana kalsa hiç sancı çekme de dedi bende sezeryan istemiyorum dedim bilmiyorum neden böyle oluyor 40. Haftayı beklemek daha doğru değil mi belki kilo alır hemde bebek ne zaman geleceğine kendi karar verse daha normal değil mi benim ilk gebeliğim bilmiyorum akıl verir misiniz bana kızlar
ozzgeediyebirii nidoooss bekle herhangi bir sağlık problemi yoksa 40ncı haftanı bence bu dr lar hemen neden sezeryana yöneliyor anlamıyorum. Benim ilk doğumumu tam 40ncı haftamda normal yaptım
3ana nidoooss benden sana oneri sakın dinleme sezeryan olma 3 gebeligim ilki 42de doğdu o yuzden bekle vakti vardir o gelir ama sende başla evde hazırlık yapmaya dogum icin hareketler yaklaştı diye düşünerek
rumeysaben yvzaye ben de aynı durumdayım bence folik asitten bile tiksindiğim için içemiyorum bence çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz bunlar normal bebişler iyidir inşallah ❤️
mucizem2121_ nidoooss bebeğe kilo yapan besinler : tahin, kaşar , muz, avokado sade soda benimde ilk gebelikte öyleydi beslenmeyi bu şekilde yapınca düzeldi bide içebiliyorsanız eğer kefir sade içemezseniz eğer meyveli içebilirsiniz eker veya altınkılıç olabilir
mucizem2121_ mucizem2121_ ek olarak çiğ badem kuru üzüm düzenli yemeğe çalış hafta da bir balık falan bazen kiloları sabit kalıyor normal sonra bir anda kilo alıyorlar . Kötü düşünme yiyebildigin herşeyi ye ..
mercimektanesibebisim yvzaye benim de hiçbir şey yiyesim gelmiyor öyle bulantım yok ama her şeyden tiksiniyorum sanki yemek yiyorum ama yemesem hiç yemem öyle bir ruh halim var 😖
berendemir yvzaye ben daha yeniyim 4 hafta 3 günlük evde test pozitif ama daha hastaneye gitmedim canım hiçbir şey yemek istemiyor ve su da içemiyorum
Bsraao yvzaye ben 24 haftalığım yumurta hiç yiyemedim eti çok nadir balik ta zaten normalde de yemem doktor balık için bir vitamin başladı bebeğimin gelişimi gayet güzel haftasıyla uyumlu çok şükür
yvzaye Bsraao bende doktorumla görüşmeye gideceğim Pzt o zaman diyeceğim yiyemediklerimi et balık tavuk tüketemediğimi
mommhra nidoooss neden almıyorlar ki bebeği ya da doğumu neden başlatmıyorlar zaten 38 olmuş dışarda anne sütüyle güçlenir kaç haftadır kilosu aynı
esmadogruca nidoooss ilk kızımı 2400 gr doğurdum boşa üzülme hemen büyüyor zaten önemli olan 2 yi geçmesi
3ana yvzaye cnm aidın salihin kitabında hamilelere açlık öneriyor zaten yiyemesende bisi olmaz bnm 3 gebelik biri 2.5 kilo oldu biri 4 yakın ama eninde sonunda büyüyorlar kafana takma sadece huzurlu olmaya guzel düşünmeye bak o bi sekilde büyüyecek icinde olmadı vitamin değeri yüksek kuruyemis at ağzına yeterli canın isterse ye tek canını sıkma bu düşüncelerle karnındaki cok güçlü
yvzaye 3ana aynen güzel düşünmeliyim işte insan bazen şey yapıyor acaba yetiyor mu yediklerim çünkü yemekle pek aram yok
nidoooss 3ana sezeryan istemiyorum ben gurbette yaşıyorum zaten destekcim yok kimsem doğum için geldim memlekete ama yine vücut öyle kolay toparlanmıyor hemen normal istiyorum Allahın da izniyle bakalım suni sancı kısmı korkutuyor ama
yvzaye tubican1206 ben normalde de et yiyemiyordum yumurta seviyordum şimdi ondan bir tiksindim hala yiyemiyorum hani krep bile yiyemiyorum 😅
3ana nidoooss seni şimdiden hicbirsey korkutmasın cunku korku dogumu geciktirir erteletir cnm sakın olman lazim stres zora sokar dogumu suni sanciyida reddetme hakkın var sana birseyi zorla yapamazlar ben 2 de reddettim dogumu sen yapacaksın yanındakiler sadece destek olabilirler o kadar hersey senin elinde guzel anne 🥰