QRare zehraclk0 Geçmiş olsun. Şu an durumunuz nasıl acaba ? Rahim uzunluğu, kaçıncı haftada serklaj yapıldı, günlük hayatınız derken yemek, çamaşır, bulaşık, temizlik biraz daha detaylı anlatır mısınız ?
zehraclk0 QRare En son 22+3te gitmiştim 29 mmydi. Her işimi kendim yapıyorum bir tane çocuğum var mecburiyetten. Doktor da günlük işlerini yap ama ağır kaldırma eğilip kalkarken dikkat et diyor sadece onun haricinde bir yasak yok
zehraclk0 Nasippp Merhabaa, ayda bir kontrole gidiyorum detaylıya da girdim devlet hastanesinde her şey yolunda çok sukur
Nasippp zehraclk0 maşallah sonuna kadar böyle devam inş. Şuan kaç haftalıksın serklajdan sonra kullandığın bi ilaç vs var mı? Enfeksiyon oldu mu hiç
zehraclk0 Nasippp İlk hamileliğimde sonuna kadar geldik bunda da gelirim diye umut ediyorum İnşallah. 24+3 olduk enfeksiyon en baştan beri var maalesef
fbaris yasmn79 ultrasonda görmüştü emin olmak için alttan muayene etti en doğru sonuç alttan muayenede belli oluyor
fbaris kızlar konudan bağımsız 27 haftalık serklajlı gebeyim. Yenidoğan alışverişine ne zaman başladınız ya da başlamayı düşünüyorsunuz? Tavsiyeleriniz neler?
ARYa143 fbaris ilk gebelik mi canım 🌸 bence ara ara bi dolaş bazı ürünleri indirimli denk getirebilirsin belki hepsini 1-2 günde yapmak zor olur zaten, her ihtimali düşün değişim/iade vs herşey mümkün 🤗 Ben 37 de yaparım zaten ilk kızımdan çoğu hazır dedim ama riskli gebelik ve serklaj durumu olunca çanta hazır sayılır şu an şimdi yeniden bi güncelleme yapcam😁😍🥰
Nasippp fbaris canım bende 30 olayım alcam kızımdan çok bişeyim yok açıkçası zaten kızımın eşyaları Türkiye’de kaldı 30. Haftada alcam kıyafetlerini dolu dolu almıcam zaten lazım oldukça eklerim birden büyüyorlar ilk ayda çoğu kullanılmıyor. 😁
fbaris ARYa143 evet canım ilk gebeliğim bazen acele etmeyeyim diyorum bazen de hazırlıksız kalmak istemiyorum karmaşık duygular gerçekten 🥲
ARYa143 Nasippp amin amin Allah razı olsun🤲 Ayaklandım ama ödem oluyo uzun süre ayakta kalamıyorum 🤭 bu hafta sonu çatı kontrolüm olacak, doğumu vaktinden önce yapcam nasipse dua et🥲😍