bilgeesuu QRare yani o nasıl bir hekim anlamadım serklajlı hastaya nasıl ilişki yasağı koymaz inanılır gibi değil.Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah bebeğinizi
rabisssssss28 rummrum haahahah psikolojik olarak sanki bir şey gelir gibi elimizden kendimizi sıkınca çocuğu tutuyormuş hissi 😂 ah ah neyse az kaldı Allah’ın izniyle
asena5710 Benim kısalığım 12 mm idi acil olarak 22+4de dikiş atıldı ve ilk zamanlar sürekli yatmam söylendi sadece lavabo için kalkıyordum bizede ilişki yasakladı zaten hamileliğin başından beri olmuyordu. Şuan 28+4 deyim sadece doktor kontrolü olduğu zaman dışarı çıkıyorum ilk çocuk insan heves ediyor alışveriş yapmaya 1-2 mağazaya girip direk eve geliyorum uzanıyorum kendimi yormuyorum günde 2defa Progestanı Vajinal alıyorum en kötü yanı da onu fitil olarak kullanmak rahim kısalığını ilk defa kendim de duyunca araştırdım ne kadar çok varmış 😔 birde öyle sinsi ki kendini belli etmezmiş ben gebelik zehirlenmesi şüphesiyle gittim kısalık çıktı
QRare asena5710 Evet maalesef çok var. Geçmiş ola size de. Ben enfeksiyondan korktuğum için oral alıyorum ameliyattan beri progestanı. Bunu da bi sorayım gidince.
fbaris yasmn79 ultrasonda görmüştü emin olmak için alttan muayene etti en doğru sonuç alttan muayenede belli oluyor
QRare surpr_iz Benim de bi bilgim yok, şu an pek ilgilendiğim bi konu da değil açıkçası. Ödüm kopuyo herhangi bi terslik olacak diye zaten. Sadece günlük işlerimi yapabilmeyi istiyorum.
QRare smybzkrt Şu an diken üstündeyim zaten, gece biraz karnım ve belim ağrıdı korkudan ne yapacağımı bilemedim. Çok isterdim normal bi süreç geçirmeyi.
QRare rummrum Ben 18’deyim ve dediğinizi şu an hissediyorum. Hareket ettikçe, dönerken, ittirdikçe dikişim ağrıyo. Sağdan bi gerginliğim var zaten dikiş atılırken de sağdan çektiklerinde çok hissetmiştim. Şimdi hep aynı nokta daha hassas.
QRare eminetekdemir Ayy aman çok dikkat edin geçmiş olsun çok. Progestan bu gibi durumlarda doğuma kadar kullanılıyo diye biliyorum. Çok talihsiz olmuş bu durum sizin için. Sağlıcakla tamamlarsınız inşallah süreci.