zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 😂😂😂😂korku bastı ya şuan çünkü aşağı doğru baskı yapıyor hissediyorum canımı acıtıryor
beautiful_ Fatmanur_0416 öyle kuzum al 1 saattir uyumuyor emdiriyorum biraz emip bırakıyor emziği bile tutmuyor deliricem saat kaç yemeğe başlamadım 🤦🏻♀️
Fatmanur_0416 beautiful_ Allah’ım ya gerçekten bunlar sana bir sınav hadi sen yapamadım hiç mi kimse bilmez yemek yapmayı hadi bebek uyumadı Allah’ın bir kulu der biz alalım sen yemek yap sinir oldum yaa
beautiful_ Fatmanur_0416 kv var oda yapmıyor yapsa laf ediyor herkese söylüyor ben yapıyorum ediyorum diye
ikiprensannesi___ Fatmanur_0416 İstanbuldayim bende Acımdan öluyorum şuan ama bnm oğlan parkta oynuyor giderken pide Alaçam bacım 😄
Fatmanur_0416 ikiprensannesi___ valla benim de kız durmuyor acımdan başım ağrıdı yemek hep yarım kalıyor 🤣
Kiraz53 Fatmanur_0416 1 kg pirinç 300 gram kadar kıyma 2 tane büyük soğan ama cok minik ince doğramacı 1 büyük kaşık salça 2 tatlı kaşığı tuz 1 çay kasigi karabiber
Fatmanur_0416 ikiprensannesi___ ay valla daha o döneme gelmedim ama benimki bile şimdiden dışarı çıkınca eve geldiğinde kıyameti koparıyor