zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 yeşil fasulye pilav yapıcam ama bugün biraz sancım var sanki doğurucam gibi 😂😂
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 valla bende değişik ağrı yaşadım anneme de dedim bak ağrım değişik 2 güne doğurdum 🤣
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 benim daha kimse yanımda yok 😂😂mümkünse annem yada kv gelene kadar gelmesin dursun içerde
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 benim de yoktu 🤣🤣 annem doğumdan sonraki gün yetişti çünkü erken yalancı sancı başlamıştı kimse inanmıyordu 🤣🤣🤣 değişik ağrı hissediyorum dediğim günden sonraki akşam yatış yapıldı
beautiful_ Fatmanur_0416 Allah razı olsun kuzum Yok çocuk ağlasa bile çağırıyor gel bak diye kalkıp işte yapabilir biz onların yaşlarında iken neler yapıyorduk ve biz şehirde olmamıza rağmen o köyde büyümüş hiç bir şey yapmıyor
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 bende dedim beklesin gelmedi bayram arefesinde hatta temizliğin bitti dedim sakın gelmesin bari beklemiş bayramı da atlatayım 🤣 akşamına yatışım yapıldı 🤣
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 ben düdüklüde yapıyorum hemen pişiyor sonra ayrı tavada hazırladığım sosa ekleyip bitiriyorum
beautiful_ Fatmanur_0416 öyle kuzum al 1 saattir uyumuyor emdiriyorum biraz emip bırakıyor emziği bile tutmuyor deliricem saat kaç yemeğe başlamadım 🤦🏻♀️
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 😂😂😂😂korku bastı ya şuan çünkü aşağı doğru baskı yapıyor hissediyorum canımı acıtıryor