emine1309 SelverDeniz hareketlerini takipteyim kötü birşey olmasın diye düşünmek istemiyorum inşallah olmaz inan bende çok korkuyorum :(
busrasogut cigddm 35+1 neredeyse 1 aydır ağrıdan uyuyamıyorum yalancı sancılar arttı. Vajinal kısımda hep ağrı sızı var. Bebek çok sertleşiyor nefes almak yürümek imkansız hala geliyor. Uyku hali var ama uyku yok. Mide yanması desen evlere şenlik
aynurella_85 busrasogut evet belirtiler ayni canim beklemedeyiz insallah burda birbirimize dogum yapanlar yazsin takipte olalim haberdar olalim dogumu bekleyen anneler bolumu
ela1128 aynurella_85 son haftalar çok daha zor gerçekten ilk trimesterde ki halsizlik geri geldi sanki elim kolum kalkmıyor hiçbir şey yapmak istemiyorum
aynurella_85 ela1128 bende 37 bakalim haftaya ne olcak ama geceleri yatmak sag sol zor ya mide yanmasi bir gor bel agrisi olumden beter
aynurella_85 kelebegim123 amin canim hergun yazisalim haberdar olalim rabim buyuk insallah hepimizi sag saglim kurtarsin acisiz aorunsuz insallah eslerde panikte valla merakta onlar bizden daha heycanli
insomnia123 22+1 sürekli idrarım varmış gibi his geliyor gidiyorum birkaç damla hatta bazen hiç gelmiyor beni en çok zorlayanlardan birisi bu galiba.
aynurella_85 insomnia123 evet o bende son donemlerde oldu canim daha azmis haftaligin allah yardimcimiz olsun