naranta cigddm 37+4 ayaklarim aksam ve gece pogaca gibi mayalaniyor odem tutmuyorum resmen mayalaniyorum ve cok yoruyor bu durum beni
emine1309 SelverDeniz evet evet gittim bebiş büyümüş baya ilk defa nst girdim birde bir tur kordon dolamış boynuna o biraz meraklandırdı beni
Guness_ 22 hafta 🌸5.gebeliğim(2düşük) bacak arası ağrılarım çok yatakta dönemiyorum. Erken penguen oldum sanırım 😞 benim gibi olan var mı acaba Bir de plesanta aşağıda. Bugün randevum var inşallah çıkmıştır yukarı 🙏🏼
beyzagokceeex beby_kumsal aminn allah razı olsun bacım inşallah sağlıklıca kolayca güzelce kucağına alırsın bebişi🥹🥰 ben aldım çok farklı bi duygu ilk ağlamasını duyduğumda ağladım 🥹🥹
avokados cigddm yarın itibariyle 34 haftalığız. Ağrımayan yerim yok. Nefes darlığı karın sertleşmesi birde 2. gebelik olduğu için kocaman karnım daha ne olsun😕mide yanması için haplar var bir araştırın
ela1128 cigddm 38+4 olduk bel ağrısı yalancı sancılar yoğunlaştı artık ayırt etmek çok zor gerçek sancidan hareketlerim çok kısıtlandı ara ara mide yanması uykusuzluk ağrılar doğası da yok gibi zaten 🤦🏻♀️
aynurella_85 cigddm bel agrisi kasik agrisi yurumede yavaslama bakalim 37 hafta allah yardimcimiz olsun