Ysemincnkrt Bende ayni durumdayim kizlar 6. Haftadayim tam brbek keseye gore kucuk dedi ve kalp atisini da duymadik daha çok korkuyorum tedirginim. Bizi ancak biz anlariz. 🥹
elmasd8 Ysemincnkrt sonuçlarıma bakamadı ameliyattayımış yarın göstericem Endometriel kavite içerisinde 11 mm çapında ölçülmüş olup gebelik haftası ile uyumsuzdur. Fetal not ve fetal kalp aktivitesi izlenmemiştir. Missed abortus açısından takip önerilir. Böyle yazoyor sonuçta da
Ysemincnkrt elmasd8 benimkide haftasina gore uyumsuz demisti doktorum kucuk bebek dedi ama kalp atisini beklicem haftaya cumartesi randevum var 🥺 dua edin bana nolur. Çok tedirginim
nazife4 oykuazz 6+4 teyim henüz dr gitmedim. Kalp atışıyla birlikte mide bulantısı başlıyormuş sizde oldu mu
nazife4 oykuazz herkesin beta sı farklı yükselmeye başlıyormuş önemli olan iki katına çıkmasıymış. Dr um la görüştüm artış hızı yüzde yüzün üzerinde. Bakalım pazartesi günü gideceğim
arin0621 bebekisteyen 7 olduk bugün ama gitmedim haftaya giderim hayırlısı neyse o olsun umarım sağlıkla olur bebeklerimiz 5+6 da keseyi gördük bebek yoktu .2 hafta sonra gel demişti Haftaya giderim
arin0621 6 ve 7 hafta içinde midem kazılıyor ama bulantı da var ağız tadım igrenc uykulu değişik duygular ilk çocuğumda böyle değildim
elmasd8 Ysemincnkrt duyamazsan başka bir doktora git muhakkak Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İniallah
Ysemincnkrt Boş gebelikmis arkdslr. Kese var bebegin beslenme kessesi bile var bebk yok 2 aylik olduk gozukurdu bu zmna kdr. Kurtaj dediler dua edin