nazife4 elmasd8 benim online konuştuğum dr um genelde 7. Haftada duyulur demişti heyecandan daha çok korku hissediyorum hayırlısı sağlıklısı olsun her şey için iyi düşünelim iyi olsun
nazife4 elmasd8 bende bebeğin nereye yerleştiğini boş gebelik mi dış gebelik mi yoksa sağlıklı gebelik mi düşüncelerinden kendimi alıkoyamıyorum . Şuan sadece uyku ve göğüs hassasiyeti var yoğun kasık ağrısı yok. En son verdiğim beta 2231 çıkmıştı 2 eylülde
elmasd8 nazife4 benim dış gebelikte 7. Haftada betam 340 falandı sizin dış gebelik olamaz diye düşünüyorum
nazife4 elmasd8 tek betaya bakan bir durum olsa rahatlardım . Siz umarım erkenden farketmişsinizdir tüplerin zarar görmesi kötü olur
35pln nazife4 son adet tarihime göre 6+3 gittiğimde kalp sesini dinlemek istediğimde 1 haftaya daha net dinlenir dedi ama yine de dinletti pıt pıt yavaştan geliyordu 1 haftaya daha net dinlenir dedi doktorun hesabına göre doktor tam 6 haftalık girdi sisteme
asy_kedy 6+5 karından bebek gözükmüyordu sadece kese vardı, vajinal ultrasonda hem bebek hem de kalp atışını duyduk biraz göbeğim var diye karından gözükmedi sanırım 😂