cereniskin ozgeeugurlu valla bilmiyorum ama bende özel takipliyim doktorum öyle dedi kaçıncı haftanızdasınız
ozgeeugurlu cereniskin 19. Haftadayım doktor bana hep seni genel sezeryan yaparız diyodu cok panik ve korkuyorum diye en son gittigimdede napıcaz bilmiyorum yasaklandı isteğe bağlı sezeryan dedi
cereniskin ozgeeugurlu Bence şu an panik yapmayın daha önünüzde uzun bir süreç var o zamana gelene kadar çok şey değişebilir. Ben 37+5 teyim doktorum normal yapabilirsin buna uygunsun ama çok zorlanırsan bir şekilde sezeryana çeviririz dedi daha yeni düşünmeye başladım doğum sürecini bırakın korkmayın sadece aynı bedende olmanın tadını çıkarın ☺️☺️
minik_kelebek3 ozgeeugurlu ay bende 19haftalık hamileyim çok korkuyorum genel anestezi istiyorum yaparmı bilmiyorum konuşmadım doktorla napcaz böyle bilmiyorum
ozgeeugurlu cereniskin çok teşekkür ederim kafama takmaktan keyfini cıkartamıyorum oyle stresli panik bir yapım varki 😔
Alara6161 iremeyidogan özellerde de kaldırdılar hemen hemen sezeryan doğum olunca sorguluyorlar eğer keyfi sezeryan olursa hastaneye ceza kesiliyor burda bi kaç bayanda öyle demişti doktorda bi müddet mesleğinden uzaklaştırma alıyor. Sezeryan normal doğuma göre çok fazla sağlık bakanlığı da bunu yanlış buluyor normal yapmamak için sezeryan için sırf özelde doğum yapanları tespit ettikleri için özelede kural koydular.
nuuuur1998 minik_kelebek3 benim 2. Hamileliğim 4 yıl önce bende plânlı sezeryan istedim sen bilirsin demişti doktorum şimdi de var benim gittim hastanede
esrafi5 minik_kelebek3 4 ay önce devlet hastanesinde doğum yaptım doktor normal denemek istermisin yoksa sezeryan mı istersin dedi bn sezeryan istedim ve sezeryan oldum
nuuuur1998 pinaraks aynen hastaneye bağlı bence birde eklemek istiyorum öyle korkuttukları kadar zor değil sezeryan
pinaraks nuuuur1998 sezaryanin korkutucu olduğunu düşünmüyorum zaten ilk doğumum öyle oldu ki bende şuan da da sezaryan istiyorum bugün kontrole gittim oda sezaryan olacak 5, yıl geçmediği için yine sezaryan yapislcak dedi sevindim
minik_kelebek3 Çocuğu içimizden nasıl çıkartacağımıza kadar karışıyorlar bunlar kendini ne sanıyor ya nereye şikayet edebiliriz 🤦🏻♀️
sweatmother minik_kelebek3 normalde sezeryan doğum daha pahalı şimdi sezeryan daha uygun olmuş şaşırdım
hanega minik_kelebek3 devlette artık olmuyor yakınımız da normal pek istemiyordu korkuyordu doktoru böyle giderse normal doğum olacak demiş
buseerdogan Devlet hastanesini bilmiyorum ama özelde soruyorlar bana soruldu hangisini istiyorsun diye
annemi_oluyorumben Kızlar selam, size bir şey danışmak istiyorum. Türk vatandaşıyım. Devlet hastanesinde doğum süreci nasıl işliyor? Sigortalı olanlardan veya sigortası olmayanlardan ücret talep ediliyor mu?