bingaling562 minik_kelebek3 doktora bağlı biraz da. Doktorun sezeryan doğum oranı çok yüksekse artık soruşturma açıldığı için sezeryan doğum kalktı diyip geçiyorlar. Ama kesin olarak yasaklandı gibi bir durum söz konusu değil şu an için. Hala isteğe bağlı sezeryan olanlar var.
pinaraks minik_kelebek3 gerçekten mi ben ikizlerime 2yil önce özelde sezaryen oldum şuan yine hamileyim seneye doğum olacak bu sefer devlet hastanesinde kontrollere gidecegim ben yine sezaryan istiyorum hem zaten normal doğumdan korkuyorum hemde sezeryan istiyorum yapamaz miyim
xxlnmez pinaraks sizi yapmazlar devlette normal doğum sezeryan oldunuz çünkü eğer zeynep kamile gitmiyorsanız orası zorluyor çünkü ssvd diye
pinaraks minik_kelebek3 daha hiç kontrele gitmedim bebek küçük olduğu için kalp atışları keseyi birlikte göreyim diye bekliyorum o yüzden daha doktorla konuşmadım ama ben korkuyorum yani ha sezaryanda korkuyorum ama o an görüyorum ama hissetmiyorum o yüzden sezaryen istiyorum umarım ssvd demezler
MorKelebek54 minik_kelebek3 ozelde de yasaklandi diye duymustum bende. Her konuda kadinlarin bedenine karismaktan asla vazgecmiyorlar. Keyfimizin kahyasi oldular iyice.
minik_kelebek3 MorKelebek54 dimi ya sürekli bi yasa çıkarıyorlar nasıl doğuracağımıza da karışıyorlar artık
imrencan minik_kelebek3 11 gün önce özelde sezeryan doğum yaptım tansiyonumdan dolayı geçen hafta doktoruma kontrole gittiğimde sekreteri sordu sezeryan olanları neden olduğu için sağlık Bakanlığından arıyorlarmış aradılar mı seni diye ama hala arayan olmadı baya sıkmaya başlamışlar anlaşılan
dilekmom6 minik_kelebek3 benim yaşadığım yerde özeller de yapmıyor isteğe bağlı artık. Normal denetiyoruz eğer bir sıkıntı olursa mecburi sezaryen yapıyoruz dediler.
MorKelebek54 minik_kelebek3 klasik iste. Kadinlarin bedenleri uzerinde soz sahibi olabilceklerini saniyolar. Gundemde yine biz kadinlar variz. Ya cinayet ya dogum sekli ya da taciz..
zuleyha_00 minik_kelebek3 ayy ben rahatıma aşırı düşkünüm yani normal doğum istiyorum sezaryenın ağrısıyla falan yapamam uğraşamam yani inşallah doğumum normal olur ya gerçekten regl olduğum zaman bile ağrıdan ağlaya ağlaya kafamı duvarlara vururdum artık
cereniskin Özel hastanede kaldırılmış değil ama sağlık bakanlığı zorluyormuş normal doğum olması için neye dayanarak sezeryan yaptın hastayı diye baskı uyguluyolarmış
cereniskin ozgeeugurlu valla bilmiyorum ama bende özel takipliyim doktorum öyle dedi kaçıncı haftanızdasınız
aysnrx minik_kelebek3 devlet hastanelerinde zaten yoktu isteğe bağlı sezaryen özellerde vardı ama artık sıkı denetim var özeller bile denetime girdi ama yapan doktorlar var özelde devlette de anne bebekte sorun olana kadar normal doğuma zorluyorlar maalesef.