rmy1 yani bana anlatsalar bende travma yaratmaz cunku olcagi vsrsa zaten oluyor aksine tecrubelenmis gibi olurum belki. Ben ogluma hamileyken hamileligim boyunca youtubede normal dogum vloglarini izled hemde helsini tekrar tekrsr izlediklerim bile oldu. Beden izledin ki diceksen aslidna amacim şuydu o surec nasil ilerliyor (herkesin ayni olmasada az col bilgi sahibi olmakti amacim) nasil sureci yonetiyolar vs. 35. Haftama kadar normal dogum planladik ama bebegim makat gelis olunca sezaryen gunu aldik o sekilde dogum yapmistim. Sezaryen konusulmaya baslayincada sezaryen sogum vloglarini izledim bastan sonra hepsini. O dogum da sureci nasil yomegiyolar nasil oluyor onlara baktim oafamda o sahneledi kendim yasamis gin icanlandriyodum ki o an olursa ne yapcagimi bileyim. Ben etkilenmiyodum siz etkileyosaniz izlemeyin mutlaka. Bide ben sey iafasindayd bu cocuk iki turluden birinden cikicak yani belji scisiyla belki tatlisiyla. Suan yine hamileyim nirmal dogum da yapabilcegim seyleri unutmusum az daha zaman gecsin tekrar o videolari izlicem. Befes alip veris ve ya ikinmalari ben o videolardan ogrednik doktorlarim yonlendirmesiyle vs ogrendim. Bagirarak degil itirerek ilinmak gerekiyormus mesela. Sezaryen dogumdan sonra anestezi atilmasi icin kahve icikiuomuw mesela o zaman izledigim videolarldan ogrenmistim bunu yanlis hatirlamiyosam. İlk kalkkis tuvalete gitme vs bunlara bakiyodum videodaki kisi ben olsaydim demek ki boyle uapcakmisim diyodum. Kimisi etkileniyo iste kimisi ben gibi rtkilenmiyo anlatilsada izlesede. Gamsiz misin deme 😂 olcaksa zaten yasayip gorcem kendimi korkutmanin bi anlami oldugunu dusunmuyorum valla😂 ssvd +suda dogum yapacagim mesela ikimci dogumumu hersey yolunda giderse insallah tabi. Simdiden yavas yavas o tarz videolara bakacagim oendimi alistircam o moda yoksa dediginiz gibi hic bisey bilemeyip tecrubesiz gini doguma girersem daha cok korkar panik yapabilirim