Fison hamzayonca01 şafağı bilmiyorum ama bu ay olacağı kesin doğum doktorların ne dediği belli değil bana ama adetime göre son bir hafta
Defnenin_annesi minigin_annesi bekleyip görücez artık 😊 bizimkinin keyfi yerinde pek niyeti yok gelmeye
Kayaabusra Son 9 kasıklarımda baskı agrı belime ahrılar gırıyor ama nsrde sancı cok cıkmıyor kontrolde pazartesi günü yine kontrol var bakalım hayırlısı hepımız saglıcakla almamız dileğiyle... çatı muayenesı de oldum bu arada yuzde 50 normaldoğum dedi bebegın kilosu 3700 cıktı ıns ıyı gecer...
Nida123 hamzayonca01 nisan 15 te normalde ama bizim kız aceleci 25 martta kollarımdaydı şükür darısı sizlere 💕
ebru23 Yukselen aynisi bendede var 36+4deyim arada akio hissediyorum cok ayakta kalinca yada yuruyuncr bacak aram mi terledi diyorim terlese kenarlara olur ortasina islanmaz ama hersey normal nst yada suyun iyi diyo hep
hamzayonca01 Hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım ınşaallah benim de son haftam çarşamba günü doğum olucak allah izin verirse 🙏🏻
ebru23 Yukselen ya geceden beri bi kasik karin agrisi var sanki adet olmusum gibi gaz yada usutmedrn olabilir mi kasilma yok
glsmdncr Nryseda 😔😔 insallah olmaz yani herkes cocugum kilo alsin diye bakar bende sezeryandsn cok korktugum icin istemiyorum
Nryseda glsmdncr çünkü bende iki kızımı normal yaptım. Buda normal olacaktı iri bebek olduğu için sezaryen olacağım bende. O kadar da korkmayın sağlıklı olsunda inşallah geçer
Toffy1907 hamzayonca01 son 10🤪 bukadar bekleyeceğimi hiç düşünmemiştim ama geleceği yok kızımın rahatı yerinde ☺️
minigin_annesi Defnenin_annesi Benimkide ayni ya😁acilmak icin her turlu deniyorum yok Anam anca uyusun😂