egeemomms Benim demir ve Feritinim oldukça yüksekti. Düzenli spor yaptığım için sağlıklı beslenmeye haftada 3-4 gün protein almaya dikkat ediyordum onun da etkisi olabilir. Onun dışında da yeşillik tüketiyordum bolca. D ve B12 vitaminleri düşüktü onlar için dahiliye doktorum takviye başlatmıştı. Kadın doğuma da gidip genel olarak hormonlarıma baktırıyordum senede bir. Hamilelik düşündüğüm zaman ilk ay takvime göre gitmiştim ama reglim gecikiyordu genel olarak hep 2-3 gün kadar, o yüzden takvim programları bana uymuyordu. Sonra ovulasyon testi aldım yumurtlama günümü tam saptayabildim, 2. ve 3. aylar düzenli ilişkiye girdikten sonra 3. ay hamile olduğumu öğrendim😍
Normalde stresli bir yapım vardı işimden kaynaklı yoğun tempoda çalışıyordum hamilelik düşünmeye başladığımda stresi atmaya çalıştım üzerimden
Ben 3 senedir evliyim bu sene Ocak ayı gibi bebek düşünmeye başladık. İlk 2 ay olmadı diye strese girmiştim biraz çünkü tüm kan değerlerim hormonlarım çok iyiydi. 3. ay kafama takmayınca hamile olduğumu öğrendim. Bence ovulasyon testine çok da gerek yok regl bittikten sonra 2 günde bir düzenli birliktelik ve en önemlisi stres yapmamaya çalışmak
Öncesinde de 2 ay kadar folik asit kullandım