elisamommy Ben 4 yıl boyunca hamile kalmadım bu sebepten dolayı eşimde bende hastaneye gittik ama gayet iyi bi problem yok diyip gönderdiler en son dahiliyeye gittim tansiyonumla alakalı kan testleri yaptırınca İnsilün direncimin olduğunu söyledi doktorum diyestisyene yönlendirdi aslında kilolu biri değilim boyumla kilom orantılı sadece sağlıklı beslenerek diyet listesine uyarak 1buçuk ayda 72 den 62 ye düştüm sonra reglim gecikti bi 10 gün sonra falan regli oldum bu sırada sağlıklı beslenmeye devam ediyordum diğer ay gene aynısını yaşadım ve bu sefer 2 aya yakın adet görmedim bende diyetle alakalıdır vucüdum değişiyordur diye normal gördüm rasgele bi test yaptım asla beklemiyordum ve çift çizgiyi gördüm hemen muayene olmaya gittim 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve şuanda 19 haftalık hamileyim 💖💕
Yani bazen bilmediğimiz bi sebeplede alakalı olabilir ben hiç çocuğum olsun diyip kafama takıp stres yapmadım eşimde aynı şekil benim yaptığım diyet belkide vesile oldu bilemiyorum ama İnsilün direnci yumurtlamayı engelleyebiliyormuş kızlar
Bu yazıyla alakalı postta açtım burayada yazim belki birilerine faydası olur 🥰