acelyademir bulut_cm aminnnn sağlıkla alalım şnşallah 🥰🥰 genetikte olabilir şekere bağlamamak lazım ama risk olduğu için söyledim. Benim kasılmalarım var mesela karnım sertleşiyor uzun sürüyor vs regl ağrısı vuruyor aşırı hoca da alalım sorun olmaz herşey yolunda dedi
seddd_ bulut_cm 35+4 mide problemlerinden yılmış bir şekilde beklemedeyiz hastane çantam hazır değil henüz ve temizlik yapıyoruz falan filan☺️
seddd_ bulut_cm ay ben tekrar kirlennecek diye çok ağır ağır yapıyorum evde bi tane 5 yaş cimcimem var her yeri batırıyor sağolsun😂
bulut_cm seddd_ evet ben de de beyaz uzun tüylü bi kediş var sağolsun her gün süpür sil toz al ertesi gün ev tüy içinde yine o yüzden her gün iş 🙈😅😅
bebeybi bulut_cm benim de siyah tüylü kedim var etrafı temizlediğim yetmiyor gibi bir de kedim siyah olduğu için toz tutuyor onu temizliyorum 😂😂😂
ennieminnie 35 bu hafta bitiyor bugun sabahtan bas donmesi basladi kizlar kimde boyle , tansiyonum normal
bulut_cm merve3546 yok ya belli değil doktorum sanki doğumla ilgili konuşmamaya ant içmiş gibii 😅 35+1 de 3000 gr dı senin belli mi ☺️
merve3546 bulut_cm benimde belli değil en son 😁 33+3 de 2400 dü kıızm salı günü ne diyecek çok merak ediyorum sezaryen ama gün diyecekmi acaba