hurremintorunu bulut_cm zaman bir tık hızlı geçiyormuş gibi artık ama bazen de geçmiyor gibi hissediyorum artık ağırlaştım kolay yoruluyorum gibi özellikle yemek falan yedikten sonra kendimi aşırı aşırı şiş hissediyorum 😅 bazen 15-20 gün sonra artık doğurabilirim diyorum çok heyecan verici ya
2prens1prensess bulut_cm 35+4 deyiz. Birazdan kkızçemi görmeye gidicem🥰 son 19 gün valla bana zaman geçmiyor sanki sezeryan gününü aldığım günden beri ☺️
bulut_cm hurremintorunu evet ya bana da hızlı geçmeye başladı sanki 😅heyecan oldukça var stres panik her şeyden var yani hayırlısıyla artık şu süreci atlatalım da 🥹😅
yeniigebe bulut_cm sezeryan oldu suyu bitmiş tamamen ani alındım inşallah sizde kolaylikla kucağınıza alirsiniz
hicranguvenaks yeniigebe sancın mı oldu acaba suyunun bittiğini nasıl anladınız hangi şikayetle gittiniz hastaneye
acelyademir bulut_cm 38 ile uyumlu erken olmadığı söylendi. 3 kg bebek şuan bugün kontrol var tekrar. Çok şükür bir problem yok. Gebelik şekeri var her geçen gün her zaman bir risk. Daha fazla şekere maruz kalmadan doğum olacak
merve3546 35 haftalık olucam tam bugün 😆 salı randevum var ama ne diyecek doktor çok merak ediyorum sezaryan ama gün verecek mi vermeyecek mi bilgim yok heycan arttı iyice benimle aynı olanlar varmı
bulut_cm merve3546 valla heyecan dorukta artık ben de 35+5 oldum bugün geçen kontrol vardı şimdi 15 eylüle verdi kontrol 37+1 olucam o zaman bakalım kısmet 🥲🌸
bulut_cm acelyademir anladım benim de öyle aslında 1 eylülde 35+1 iken 3000 gr çıkmıştı kilosu haftası da bir buçuk hafta önde gidiyor sürekli şeker yok bende sadece ay benim de öyle mi olacak acaba bi heyecan yaptım 🤣 büyüdüler artık zaten çok şükür bi an önce sağlıkla alalım kucağımıza İnşalalh 🤲🏻🤲🏻🌸
acelyademir bulut_cm aminnnn sağlıkla alalım şnşallah 🥰🥰 genetikte olabilir şekere bağlamamak lazım ama risk olduğu için söyledim. Benim kasılmalarım var mesela karnım sertleşiyor uzun sürüyor vs regl ağrısı vuruyor aşırı hoca da alalım sorun olmaz herşey yolunda dedi