basaksu öncelikle kaybiniz için başınız sagolsun yeni bebeğinize hayırlı olsun🥰 evet sağlıklısı normal doğum ama sezaryan bünyede bünyeye değişen bisey ben mesela elimi bıçakla bile kessem saatlerce ağlayan sizlayan biriyim o kadar canım tatlıdır çok narinimdir ben genel anestezi ile sezaryan oldum 4 sene olacak ilk uyanista karın ağrısı ile uyanıyorsun ama direk ağrı kesici vuruyorlar ve azalıyor. Ben doğumdan yanlış hatırlamıyorsam 5 6 saat sonra yürümek için kaldırdılar ama ağrı yoktu sadece insan bi an ayağa kalkınca organları yere düşmüş hissine kapılıyor yere bakmıştım istemsizce hemşirede gülmüştü ne arıyorsun yerde diye😅 sezaryanda ne kadar yürüyüş yaparsanız o kadar çabuk iyileşiyorsunuz sadece çok acı veren yeri karına bastırma olayı oda dikiş taze olduğu için gerçekten can yakıcı oluyor o kadar. Bana doktorum kabız olmamak için şurup vermişti, 1 hafta ağrısı kesici iğne yazmıştı bu yüzden çok zorlanmadım. Sütümde damla damla geliyordu ama tamamen gelmesi 2 3 gün sürdü bestlak damla, protein ağırlıklı beslendim. Arkadaşım vajinal dogum yaptı ve onunki çok kötü geçti afedersiniz poposuna kadar bebek yırtmıştı,dikişleri enfeksiyon kaptı hiç üstüne oturamiyordu keşke sezaryan olsaydım diye çok ağladı. Her doğum bir olmuyor maalesef