ayseyl9 Meltemzel Allah kolaylık versin canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah bol bol yürü merdiven in çık iyi gelir belki
ayseyl9 seydanurdemir eee bu durumda doğumu başlatmadılar mı yada sezeryan nasıl oluyor doğum bilmiyorum ama müdahale ede bilirler seni de strese sokmak istemem kaç haftalık
sulenurmuezzinoglu seydanurdemir 2 saatte die biliyorum normalde ben 24 saat içindeyse eğer hafif kayma gibi arada olıyo ama çok nadir
seydanurdemir sulenurmuezzinoglu Hastanede yatıyorum birkaç gündür canım doktorun dediği 24 saat içinde 10 hareket yeter dedi
ridra ayseyl9 bizimde uygulamaya göre 19 gün kaldı ama iri gidiyor belki haftaya sezeryan olabiliriz Salı gideceğim netleşecek 🤗
ayseyl9 havZa4206 maşallah benim yerinde rahat dışarısı çok sıcak zaten kalsın orda 😅😅🤭 tabi yine sağlıkla gelsin 🌸
sulenurmuezzinoglu seydanurdemir seydanurdemir bu sebepten dolayımı yatıyosunuz başka birşeyden dolayımı acaba geçmiş olsun yok hareket 24 saatte var yani gece olıyo ama sert bi tekme yada dönme gibi değil böyle içimde hafif dalgalanma gibi okadr
seydanurdemir sulenurmuezzinoglu Hem hareketi azalmadan hem de Dr kontrollerimde nst de bebek hareket etmiyor diye yatırdılar