minigim038 ayseyl9 meraktan gitmek istemeyebilir belki. Ücretli mi sizinkide bizim anaokulu ilk dönem 5 bin, 2 dönem 4 bin istiyor
ayse_l06 ayseyl9 Amin tek temennim kendi isteğiyle gelmesi 😅ilk gebeliğim ve suni sancı biraz korkutuyor
ela1128 ayseyl9 off ben çok sıkıldım 23 gün kaldı ama artık doğdun istiyorum ne gece uyuybiliyorum ne gündüz hiçbir şey yapmak istemiyorum
yaprakkkk_ ayseyl9 38+4 üm 10 gün gözüküyor uygulamada her sabah bugün doğururum diye hevesle kalkıyorum ne açılma ne sancı hiçbirşey yok 10 gün daha gelmezse zorla suni sancıyla doğurtucaz artık
ayseyl9 yaprakkkk_ bol bol yürü merdiven ün çık dün esoirisini de yapmıştık dip temizlik yap yerleri elinle bezle sil gelir diye sende dene 😅😅
busrabaskal yaprakkkk_ bende 38+2 ya daha fazla kilo almadan hafta ilerlemeden doğuraydım diyorum hem suni almak istemiyorumda
hulyalarda ayseyl9 ben pazartesi doğuma giriyorum inşallah sıkıntı çıkmaz, hiç hazır değilim ekimin başı olacak derken Eylül’ün başı olacak beni çok gerdi bu durum 36. Haftaya girerken olcak
hulyalarda ayseyl9 evet kolestaz vardı safra seviyesi aniden artış yaptı ondan dolayı doğum erkene alındı.
Meltemzel ayseyl9 39+2 oldum geçen sene kızım doğmuştu bu sene oğlumu bekliyorum ama geleeen giden yok iki üç gündür belim kalça kemiklerim ağrıyordu regl ağrısı yaşıyordum ama bugün oda yok 🥹 artık doğsun istiyorumm çok yoruldum
ayseyl9 Meltemzel Allah kolaylık versin canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah bol bol yürü merdiven in çık iyi gelir belki
seydanurdemir nazende17 her zamankinden daha az oynamaya başlamıştı son zamanlar ve nst çekildiğinde non çıkıyordu hareketsiz yani serum takıyolardı öyle biraz oynuyordu doktorum yatış verdi en son
ayseyl9 seydanurdemir eee bu durumda doğumu başlatmadılar mı yada sezeryan nasıl oluyor doğum bilmiyorum ama müdahale ede bilirler seni de strese sokmak istemem kaç haftalık
sulenurmuezzinoglu seydanurdemir 2 saatte die biliyorum normalde ben 24 saat içindeyse eğer hafif kayma gibi arada olıyo ama çok nadir